Odhalte tajemství ájurvédy, nauky o zdraví a léčení

large (1)
Pokud tíhnete k přírodní léčbě, neměli byste si nechat ujít novou publikaci pod názvem Ájurvéda od A do Z, která vás seznámí s touto starověkou indickou naukou o zdraví a léčení nemocí.

Anne McIntyreová: Ájurvéda od A do Z

Moudrost starověké indické kultury, zapsaná do jejích posvátných textů, Véd, obsahuje i nauku o zdraví a léčení nemocí, známou pod názvem ájurvéda. A přestože od těch dob uplynula už celá řada staletí, moderní lékaři zjišťují, že je platná a funkční dodneška.

Z naší souhrnné, krásně ilustrované publikace se dozvíte, jak upravit svůj životní styl a jaká cvičení, fyzická i spirituální, zahájit, abyste se buď uzdravili, nebo si zdraví zachovali a vylepšili kondici. Poznáte, jaký jste tělesný typ, a podle toho si vyberete ze široké škály potravin, bylin, masáží a meditací.

Ájurvéda od A do Z

Autor: McIntyreová, Anne

Vazba: vázaná

Formát: 141 × 168 mm

Počet stran: 400

Cena: 399 Kč

ISBN:  978-80-7359-357-5

Knihu Ájurvéda od A do Z vydalo nakladatelství Metafora.

O autorce:

Během posledních 18 let napsala bylinkářka a léčitelka Anne McIntyrová na patnáct knih o bylinném léčitelství, o síle bylin a o jejich rozpoznávání a sbírání. Bylinné medicíně se McIntyrová věnuje více než dvacet pět let. Přestože pracuje na klinikách v Londýně a ve Walesu, většinu svého času tráví doma ve vesnici nedaleko Chipping Norton, kde se věnuje své bylinkové zahrádce.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÁjurvéda od A do Z

McIntyreová, Anne

Metafora, 2013

Napsat komentář