Soutěž o napínavou detektivku Kamenný déšť

KamennyDest_nahled
Zapojte se do naší nové soutěže a odhalte spolu s Henningem Juulem hrůznou vraždu v nové knize nakladatelství Moravská Bastei MOBA!

Thomas Enger: Kamenný déšť

Novinář Henning Juul se po dvou letech od tragické události, kdy v jejich bytě v Oslu zahynul při požáru jeho šestiletý syn Jonas, vrací znovu do práce, do redakce internetových novin. Od této tragické události má Henning nejen viditelné jizvy po popáleninách ve tváři, ale i ty neviditelné na duši. Jen obtížně se adaptuje do prostředí, ve kterém se znovu setká se svými starými kolegy, ale také se svojí bývalou ženou, matkou Jonase. Jeho první den v práci začne tiskovou konferencí, na které policie oznámí nález mrtvoly mladé ženy ve stanu na Ekebergu. Žena byla ukamenována, její záda nesou stopy po bičování a jednu ruku má uříznutou. Henninga hrůzný případ zaujme a začíná s nasazením vlastního života pátrat na vlastní pěst…

 

Kamenný déšť

Autor: Enger, Thomas

Počet stran: 368

Vazba: vázaná

Formát: 125 x 205

Cena: 319 Kč

ISBN: 978-80-243-5229-9

 

Knihu Kamenný déšť vydalo nakladatelství MOBA.

Můžete si ji objednat zde.

O autorovi

Thomas Enger (*1973)

V minulosti pracoval jako novinář. Kromě psaní knih také skládá hudbu. Bydlí v Oslu. Jeho debut Kamenný déšť (Skinndød, 2010) je první samostatná kniha z plánované šestidílné série o novináři Henningu Juulovi. Rok po jejím vydání následovala Fantomová bolest (Fantomsmerte, 2011). Obě knihy způsobily senzaci nejen v samotném Norsku, ale doslova v celém světě. Práva na knihy byla prodána již do 18 zemí, mj. do USA, Japonska, Francie, Německa či Velké Británie, a Engerovy romány se okamžitě staly bestsellery. Třetí kniha ze série (Blodtåke) je v Norsku plánována na únor 2013. Autorovy mimořádné vypravěčské schopnosti ocenila také kritika, která ho označila za jednoho z nejtalentovanějších norských autorů posledních let.

Vyhrajte knihu Kamenný déšť od nakladatelství Moba!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Moba jsme pro vás připravili soutěž o 3 výtisky knihy Kamenný déšť. Zapojte se a odpovězte na jednoduchou otázku, vyhrát mohou tři z vás!

 

Soutěžit o knihu Thomase Engera Kamenný déšť

můžete od 11. do 24. února 2013 na soutěžní stránce.

 

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství Moravská Bastei MOBA

Nakladatelství MOBA vzniklo na podzim roku 1991 a za více jak 18 let existence se vyprofilovalo na jednu z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Počtem ročně vydaných téměř 400 titulů se řadí mezi největší česká nakladatelství. Nakladatelství se specializuje na světovou krimi, původní českou detektivku, historické romány, literaturu faktu a romány pro ženy.

www.mobaknihy.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKamenný déšť

Enger, Thomas

Moravská Bastei MOBA, 2013

Soutěž o napínavou detektivku Kamenný déšť - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Marta napsal:

    Dobrý den,
    nikde tu nevidím soutěžní otázku…
    Děkuji!
    S pozdravem
    Marta

Napsat komentář