Originální náhled na astrologii Lindy Goodmanové

Slunecni_znameni
Někteří lidé si myslí, že to, v jakém slunečním znamení se narodíme, ovlivňuje významně celý náš další život. Nejen váš, ale i vašich dětí, nadřízených či známých. Nahlédněte do jejich duše…

V nakladatelství Jota vychází v prvním vydání svazek Lindy Goodmanové s názvem Sluneční znamení. Zabývá se výkladem znamení, které nás ovlivňují již od chvíle, kdy se narodíme. Byť téměř v každém deníku dnes najdeme na každý den nějakou předpověď, těžko lze soudit, zda se jedná o věrohodné příspěvky. Možná je lepší sáhnout po knize, která nám odpovědi na naše otázky týkající se výkladu našeho chování podle planet podá nejen v přehledu, ale nepochybně dle mého mínění i daleko věrohodněji. Pokud ovšem takovýmto věcem věříte.

Kniha Lindy Goodmanové se stala bestsellerem, následovaly pak i další knihy obdobného „ražení“, ale zaměřené na trochu odlišná témata.

Publikace je na první pohled mnohostránková. Vůbec vás ale nebude nutit pročítat všechno. Pro dokonalý přehled je rozdělena podle jednotlivých slunečních znamení, stačí tedy nalistovat si právě to vaše znamení. A pokud ani tak nebudete spokojeni, máte možnost si vybrat z podkapitol. Ty jsou zaměřeny jednak na obecný pohled člověka narozeného v daném znamení, a dále pak podle pohlaví. Dokonce autorka neopomněla na kapitolku věnovanou dětem. Možná si nyní řeknete: „No a? Takových je!“ To máte nepochybně pravdu. Jenže už málokde najdete informace o svých nadřízených či naopak podřízených narozených v daném znamení. Pokud víte, v jakém se narodil třeba váš šéf, pak stačí nalistovat příslušnou stránku a dozvíte se maximum informací o jeho charakteru, vlastnostech, co má rád, kdy bude náladový a protivný a naopak, kdy je vhodné se připomenout se zvýšením platu apod. Nejen tyto odpovědi, ale spoustu dalších vám Linda Goodmanová podá ve své knize. Nejde o žádné heslovité informace. Kromě faktických rad a tipů je napsána s nadhledem, místy i s vtipnou nadsázkou, což z knihy činí nejen jakousi příručku, ale velice zajímavé čtení, které využijete jak při vyhledávání odpovědí, tak při chvílích odpočinku. Jen tak si v ní zalistovat je příjemné. Budete se divit, kolik informací i rad a tipů se dozvíte.

Pravdou je, že já sama moc nedám na žádné denní, týdenní či měsíční výklady přečtené v tisku, většinou na mě ani nesedí, jako bych byla narozená někdy jindy… Takže ve chvíli, kdy jsem listovala příslušnou stránku se svým znamením, jsem moc důvěry neměla, ale zvědavost zvítězila. Výsledek? Byla jsem hodně překvapená. Takových 95% informací na mě skutečně sedělo jak včela na medu. Autorka se trefila vlastně do všeho – mého zaměstnání, zálib a koníčků i charakterových vlastností. Takže jsem porovnávala dále osoby, které velmi dobře znám, a výsledek byl stejný.

Závěrem tedy mohu říci, že tato kniha vám lhát nebude. Nebude si vymýšlet, jak budete mít dneska super den a šéf vás pochválí. Ony v ní vlastně ani předpovědi, tak jak je znáte z tisku či internetu, nejsou. Je to obraz vaší osobnosti, který je dán chvílí, kterou jste se narodili, věříte-li astrologii. Od toho se pak odvíjí to, jak jednáte, co od vás může okolí očekávat, kdy máte své slabé a kdy silné stránky, co vás ovlivní, jak vnímáte stres apod. Spousta informací, které vám dají možnost zamyslet se nad sebou. Protože když budete vědět o sobě z tohoto pohledu více, můžete následně kladně ovlivnit i naše jednání, které třeba někdy považujete sami za neadekvátní. I když mnohdy nevíte proč…

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSluneční znamení

Goodmanová, Linda

Jota, 2011

Napsat komentář