Lucie Bílá a její život

bílá
Nakoukněte do života jedné z nejznámějších zpěvaček naší republiky. Pojďte se podívat, jak prožila přelom roku 2011/2012.

Lucie Bílá se rozhodla již podruhé sestavit knihu plnou fotografií, které ilustrují její život. Fanoušci tak mohou sledovat, jak vypadala na koncertech, gala představeních nebo při předávání Českých lvů, kde se ujala moderování a zhostila se ho celkem se ctí.

Kniha se jmenuje Život je jen náhoda a vyšla na podzim roku 2012 v nakladatelství Fragment. Autorkou je sama Lucie Bílá. Ta vybrala fotky, které můžeme v díle najít, a přidala drobné komentáře. Fotografie pochází od jejího dvorního fotografa Lukáše Fronka, který ji doprovází na všech akcích.

Lucie Bílá se narodila roku 1966 v Otvovicích. Je to populární zpěvačka a občasná herečka. Mezi její nejznámější hity patří Láska je láska, Trouba nebo Jsi můj pán. Je také společnicí ve firmě FANTAZMA, s.r.o., která provozuje Divadlo Ta Fantastika. Za své dílo získala již mnohá ocenění a to v anketách Anděl a Český slavík. Její jméno září na českém hvězdném nebi už poměrně dlouho a troufám si tvrdit, že to tak ještě chvíli bude.

O její osobě bylo již řečeno i napsáno mnoho. Něco z toho byla lež, dost také pravda. V této knize vám nabízí svůj pohled na věc. Pohled na svůj vlastní život.

Kniha začíná tématicky fotkou, kde Lucie Bílá s Lukášem Fronkem křtí knihu předešlou. Pak už chronologicky navazují různé akce od 8. dubna 2011, kdy zpěvačka slavila své 45. narozeniny tím, že uspořádala svým fanouškům velkolepý koncert. Dostala zde mnoho darů i drobných dárků.

Bílá své čtenáře postupně seznamuje se vším, co uplynulý rok dělala. Navštívíme s ní různé charitativní akce, které zpěvačka ráda podporuje a intenzivně se této bohulibé činnosti věnuje. Zajdeme s ní i do kina na film V peřině, kde si zahrála jednu z hlavních rolí. Nasajeme atmosféru koncertů, kterým ne vždy bylo přáno a kolikrát se konaly v neskutečném počasí. Vždy ale uvidíme Lucii Bílou, jak se usmívá a posílá do světa svou pozitivní energii. Jelikož je o Lucii Bílou opravdu zájem, zaskočíme i na křty, kde se zpěvačka hostí role kmotry, a v neposlední řadě zde najdeme fotky s dalšími známými osobnostmi a hlavně s její milovanou rodinou a současným přítelem.

Jeden z nejsledovanějších pořadů podzimu byl Československo má Talent, kde se stala porotkyní spolu s Martinem Dejdarem a Jaro Slávikem. V letošním roce proběhl již druhý ročník této reality show a sestavení poroty zůstalo stejné.
Kniha končí 3. březnem 2012, kdy Lucie Bílá moderovala Českého lva. Co se v jejím životě dělo dále, si možná budete moci přečíst v dalším díle. Kdo ví.

Publikace byla milá a zábavná. Člověk si u ní zarelaxuje a pozná trochu více život jedné slavné zpěvačky. Není nic hezčího než listovat „albem“ plným fotek, které mapují něčí život. Hned vám bude připadat, že jste si se zpěvačkou blízcí. Kniha obsahuje také DVD, kde jsou záběry ze všech akcí, které zpěvačka navštívila.

Pokud máte Lucii Bílou rádi, je tato kniha pro vás tím pravým ořechovým.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLucie Bílá – Život je jen náhoda + DVD

Fragment, 2012

Lucie Bílá a její život - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. Tereza Zítková Tereza Zítková napsal:

    chybička se vloudila…ale děkuji za upozornění i za pochvalu!

  2. Sharka09 napsal:

    Ahoj, moc se mi líbila vaše recenze knížky Lucky Bílé. Já jsem knihu dostala k Vánocům a listování v ní opravdu zpříjemní den. DVD je taková třešnička na dortu a můžete tak prožít všechny Lucčiny akce s ní.
    PS. Lucka se narodila v Otvovicích a ne Otrokovicích :)

Napsat komentář