Zasoutěžte si o báječnou osobitou knihu

výřez obálky knihy Jak být ženou
Chcete vědět, co ženské pokolení dokázalo v historii lidstva? Pak si zasoutěžte o titul Jak být ženou od nakladatelství Host a můžete se to dozvědět.

Caitlin Moranová: Jak být ženou

Autorka se ve své knize zabývá tématy, které v životě potkají každou ženu. Svatba, těhotenství nebo i dospívání. Moranová také poukazuje na to, jak velké nároky jsou na něžnější polovinu lidstva v dnešní době kladeny. Seznamuje tak čtenářky se všemi zbytečnostmi,  které jim berou čas, jenž je čím dál vzácnější. Publikaci by si měly přečíst všechny moderní ženy, které ví, co od života chtějí a nebojí se za tím jít.

Jak být ženou

Autor: Caitlin Moranová

Formát: 135 x 215 mm

Počet stran: 320

Vazba: brožovaná

Cena: 286

Rok vydání: 10/2012

Překlad: Petra Jelínková

ISBN: 978-80-7294-696-9

Knihu Jak být ženou vydalo nakladatelství Host

Knihu si můžete objednat zde.

 

O autorce

Caitlin Moranová (*1975)

Autorka se narodila v anglickém Bringhtonu. Je z velice početené rodiny. Má celkem osm sourozenců. V roce 1990 napsala své první dílo a úspěch na sebe nenechal dlouho čekat. Pracovala v televizi jako moderátorka a do dnes píše svůj sloupek v sobotním vydání The Times.  Za své dovednosti dostala již mnoho cen.

Vekou zajímvostí je, že Caitlin není její pravé jméno, byla pokřtěna jako Catherine. Jméno Caitlin viděla ve třinácti letech v románu Jilly Cooperové a naprosto ji nadchlo. Své jméno tedy vyslovuje trochu zkomoleně — jako „Catlin“ — a způsobuje tím všem okolo potíže.

 

Vyhrajte knihu od nakladatelství Host!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Host jsme pro vás připravili soutěž o dva výtisky publikace, která se stala světovým fenoménem. Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a může být váše!

Soutěž o knihu Jak být ženou běží od 22. listopadu do 5. prosince 2012.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko!  Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Nakladatelství Host

Nakladatelství Host zaujímá v současnosti nepřehlédnutelné místo na českém knižním trhu. Vydává tradičně především kvalitní českou prózu a poezii, literární teorii i literaturu naučnou — publikace věnované zejména historii, sociologii, filmové vědě i dalším oborům. V posledních letech se výrazně rozšířila řada překladové beletrie, ale nově zde našla přístřeší například i prestižní edice Česká knižnice s výbory z děl českých klasiků.Nakladatelství Host se svými zavedenými a respektovanými edičními řadami, autory, jejichž jména patří v české literatuře k těm nejprestižnějším, a se stejnojmenným časopisem, který se pravidelně věnuje reflexi a kultivaci české literární scény, představuje svým způsobem výjimečnou literární velmoc.

www.nakladatelstvi.hostbrno.cz

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak být ženou

Moranová, Caitlin

Host, 2012

Zasoutěžte si o báječnou osobitou knihu - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. batole napsal:

    Pokud se tento komentář vztahuje ke knize,jen chválím a obdivuji. Vnímám její psaní jako dar, který proměnila v něco úžasného. Přeji jí mnoho štěstí při psaní, ,,vím,, že už bez toho nebude moci žít,a bude psát jednu úžasnou věc za druhou. Je mladinká proti mě, mám dospělého syna, který v pubertě i teď hltá knihu za knihou. Psal v té době snad 6 listové slohy( pomocí češtinářky, která mu poskytla čas na rozjetí a dokončení). Píšu o něm proto.že se nechal ovlivnit a šel na technický obor. Nedokončil, nachází se tam, kde může uplatnit alespoň mluvené slovo, ale není to ono a nedaří se. Určitě by byl i dobrým češtinářem. Vážím si autorky,že šla za svým. Kniha? Nepochybuji, že osloví všechny generace.

  2. batole napsal:

    Soutěžím často a velice ráda. Prosím o pomoc v tipování. Ztratila jsem se v tom. Můj tip překonaný- znamená, že tipuji víc účastníků, než se do tohoto okamžiku účastní. Nebo méně? Pokud vaše odpověď není proti pravidlům, napište- překonaný tip-mám,přidat,ubrat. Je účastníků víc? Už jsem tomu dřív rozuměla. Miluji knížky. O to víc mám ráda vaše soutěže: dozvím se mnoho zajímavého. A darovat vyhranou, náruživému čtenáři, je dvakrát tak velká radost. Květa-čtenářka děkuji

    • Markéta Markéta napsal:

      Dobrý den, pokud je Váš tip překonaný, znamená to, že do soutěže bylo odesláno víc tipů, než jste odhadovala. Když například tipujete, že bude odesláno 50 tipů a píše to, že je překonáno, zkuste tipnout více, třeba 70, 100, 150, … Abyste mohla vyhrát, je potřeba, aby ve chvíli ukončení soutěže Váš tip nebyl překonaný a co nejvíce se blížil skutečnému počtu tipů, které všichni soutěžící v průběhu soutěže odeslali.

Napsat komentář