Kateřina Janouchová představí horkou knižní novinku

podvadena potah.indd
Kateřina Janouchová se u příležitosti festivalu Dny severu vrací na týden do České republiky. Představí zde novinku z produkce nakladatelství Mladá fronta nazvanou Podváděná.

Kateřina Janouchová: Podváděná

Porodní asistentka Cecilie Lundová miluje svou práci v nemocnici, díky níž může být přítomna u jednoho z nejdramatičtějších okamžiků v lidském životě: u okamžiku zrození. V soukromém životě se má jako matka čtyř dětí co ohánět. Její manžel John pracuje jako fotograf a jejich manželství je vcelku šťastné, každodenní povinnosti kolem dětí však odsouvají romantiku na

druhou kolej. Nicméně tenhle dobře známý svět pro Cecilii představuje jistotu. Takhle to vždycky bylo, a také to tak vždycky bude – nebo snad ne? Rodinný život však náhle naruší nečekaná událost. U dveří někdo zazvoní a venku na zimě stojí jakýsi neznámý mladík. Představí se jako Simon a tvrdí, že je plodem vášnivého prázdninového románku, který se odehrál před více než dvaceti lety, a že jeho otcem je John. Kolem celé rodiny se stahuje síť

nevysvětlitelných událostí a falešné hry. Není přitom jednoduché odhalit, kdo koho tady vlastně podvádí a kdo je naopak podváděný.

Podváděná
Vydává nakladatelství Mladá fronta

Autor: Janouchová, Kateřina
Cena: 299 Kč
Vazba: Vázaná bez přebalu
Počet stran: 336
Formát: 130 x 200 mm

Přeložila: Lucie Johnová
ISBN: 978-80-204-2593-5
Knihu Podváděná si můžete objednat zde

O autorce

Janouchová Kateřina (*1964)
Když jí bylo deset let, emigrovala s rodiči do Švédska. V osmnácti začala pracovat jako redaktorka v knižním nakladatelství. Překládala do češtiny a časem navázala spolupráci s večerníkem Expressen a několika dalšími časopisy. Od 80. let působí jako novinářka na volné noze, píše pro tištěná periodika, televizi a rozhlas. Vydala několik románů, řadu knih o partnerském soužití a sexu, ale také sérii knížek pro děti.

Pozvánka

S Kateřinou Janouchovou se mužete setkat v pátek 19. řijna 2012 v Malém sále Městské knihovny Praha (Praha 1, Mariánské náměstí 1) na dvou akcích:

1)  v 17 hodin proběhne Tisková konference

2)  v 19:00 se uskuteční beseda s Kateřinou Janouchovou spojená se křtem knihy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePodváděná
Švédský rodinný thriller

Janouchová, Kateřina

Mladá fronta, 2012

Napsat komentář