Audiotéka.cz slaví první narozeniny snížením všech cen na 149 Kč!

sluchatka
Audiotéka.cz, služba nabízející audioknihy v elektronické podobě pro mobilní telefony, tablety i mp3 přehrávače, slaví dnes 4. 10. 2012 své 1. narozeniny.


U této příležitosti mohou zákazníci Audiotéky pořídit libovolnou audioknihu za pouhých 149 Kč, nabídka platí pouze dnes. Nepromarněte příležitost pořídit audioknižní bestsellery jako Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel, Mafie v Praze, Steve Jobs, Eragon, Dívka, která si hrála s ohněm a stovky dalších za jedinečnou cenu. Celkem byla snížena cena u více než 400 titulů s běžnou cenou v rozmezí 159 Kč až 1790 Kč. Jen dnes můžete všechny pořídit za 149 Kč. Sleva u nejdražšího titulu dosahuje 92%! Nakupujte na www.audioteka.cz nebo v aplikacích na mobilních telefonech a tabletech se systémy iOS (iPhone, iPad), Android a Windows Phone.

O Audiotéka.cz

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do chytrých mobilních telefonů, tabletů a počítačů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice a ve své nabídce má přes 1.000 titulů mluveného slova všech významných českých vydavatelů. Audiotéka umožňuje svým zákazníkům mít přístup k audioknihám kdykoliv a kdekoliv. Uživatelé mají přístup k celému katalogu i ke své virtuální „Poličce“ se všemi zakoupenými audioknihami přes aplikace pro iPhone, iPad nebo mobilní telefony a tablety se systémy Android nebo Windows Phone.

www.audioteka.cz
www.facebook.com/audioteka.cz
twitter.com/audioteka_cz
gplus.to/audioteka

Doporučení:
Share

Napsat komentář