Nenechte si ujít v týdnu od 17. do 23. září 2012

Nenechte si ujít
Babí léto nás zve na procházky do přírody a my vás zase zveme na spoustu literárních akcí, na které se můžete v tomto týdnu těšit.

Možná znáte Nový Jičín a s ním neodmyslitelně spjaté Beskydské divadlo. V pondělí 17. září v 9 hodin ráno zde bude probíhat cyklus scénických čtení, v nichž volnomyšlenkářský spisovatel C. D. Payne představí svou novou knihu Neviditelný. Můžete si nechat tímto spisovatelem knihu podepsat, budou zde na prodej.

Tentýž den ve 13 hodin bude C. D. PayneTřinci. Diskutovat s ním můžete v aule místního gymnázia.

V 17 hodin se spisovatel přesune do Českého Těšína a své turné zakončí ve 20 hodin v Ostravě v klubu Atlantik.

Rovněž v pondělí 17. září bude nejen pro věřící otevřena vernisáž výstavy nazvané Bible včera, dnes a zítra. Akce se bude konat v plzeňské knihovně v Polanově síni od 17 hodin.

úterý 18. záříBrně proběhne beseda a autogramiáda se spisovatelem Vlastimilem Vondruškou. Akce se bude konat u příležitosti nové knihy Přemyslovská epopej II. od 17 hodin v knihkupectví Dobrovský. Zpříjemní vám ji vystoupení SHŠ LUCIUS. Spisovatel se hned po autogramiádě přesune do Knihovny Jiřího Mahena, kde bude beseda.

Pokud máte děti a jste z Brna či okolí, tak setkání Klubu moudré sovy probíhají každé úterý od 16:00 přímo v knihkupectví Barvič a Novotný na Masarykově ulici. Tentokrát se v něm seznámíte s knihou Barevné pohádky a hříčky. Akce je vhodná pro malé čtenáře již od pěti let.

Čtvrtek 20. září s sebou přinese besedu a autogramiádu Kateřiny Králové a Konstantinose Tsivose. Autoři představí svou knihu Vyschly nám slzy…, která mapuje osudy řeckých uprchlíků po druhé světové válce. Akce proběhne opět v Brně v 17 hodin v knihkupectví Barvič a Novotný, ovšem na pobočce na České.

O víkendu se můžete v Plzni zúčastnit literárního výletu Vezmi knížku na procházku. Proběhne v sobotu 22. září od 10 hodin. Nepřízně počasí se nemusíte bát, jelikož pořadatelé mají připraven náhradní program v knihovně.

Doufáme, že si z nabízených akcí vyberete a užijete si nadcházející týden.

Doporučení:
Share

Napsat komentář