Vychází novinka od autora titulu Matrix: Božský zdroj…

hluboka pravda-nahled
Historie se v cyklech opakuje a my nyní stojíme na prahu největší světové změny. Jak se s ní dokážeme vyrovnat? Odpovědi můžeme najít v nové knize Gregga Bradena Hluboká pravda, kterou vydalo nakladatelství Metafora.

Braden, Gregg: Hluboká pravda

Téměř každý z nás cítí, že se světem není všechno v pořádku a že by se s tím něco mělo udělat. A to dřív, než se zničíme v krvavých konfliktech a vydrancujeme veškeré bohatství naší planety. Dokud ale neporozumíme tomu, co a proč je špatně, nedokážeme se tomu ani postavit.

Pro odpovědi musíme ovšem hluboko do minulosti, daleko před zmapovanou historii, kde nás čekají ohromující zjištění. Napadlo vás někdy, že civilizace je mnohem starší, než se nám předkládá ve školách? Nebo že válčení není lidstvu tak vlastní, jak se domníváme? Gregga Bradena ano, a protože je to vědec a žádný fantasta, vyplatí se mu naslouchat.

Zdá se, že historie se v obrovských cyklech opakuje a že právě teď se ke konci jednoho takového „světového věku“ rychle blížíme.

 

Hluboká pravda

Vydalo nakladatelství Metafora

Autor: Braden, Gregg

Cena: 299 Kč

Vazba: Vázaná

Formát: 130 x 205 mm

Rok vydání: 2012

ISBN: 978-80-7359-340-7

Knihu Hluboká pravda si můžete objednat například zde

 

O autorovi

Gregg Braden je vědec a vizionář, zabývá se vědou a duchovnem. Doposud vyšly v nakladatelství Metafora jeho dvě knihy Hluboká pravda a Matrix: Božský zdroj

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHluboká pravda

Braden, Gregg

Metafora, 2012

Napsat komentář