Golfový svět

nohy
Lázně a golfový klub Svatého Benedikta jsou světem, jejž mohou navštěvovat pouze exkluzivní osobnosti. Vstupte do jejich světa. Zjistíte, že svět bohatých a slavných je plný pikantních zajímavostí a zážitků.

Román pro ženy, který napsala Leonie Fox, se jmenuje Golfové paničky a vyšel na konci června v roce 2012 v nakladatelství BB/art.

Autorka se narodila v severovýchodní Anglii a v současnosti žije v Kentu. Jako novinářka na volné noze píše pro řadu novin a periodik. Za zmínku určitě stojí Evening Standard, The Scotsman, Marie Claire a OK! V České republice zatím vyšla pouze tři její díla. Jsou to již zmíněné Gofové paničky, dále Intimní a osobní a nakonec Pouze pro V.I.P.

Hlavními hrdinkami příběhu jsou čtyři kamarádky, které patří mezi nejvyšší smetánku přilehlého městečka, které je známé díky největší hustotě milionářů na metr čtvereční v Anglii. Bydlí zde totiž jen ti, kteří něco znamenají. Svatý Benedikt jim přináší zábavu v nudných a v dlouhých dnech, kdy jejich manželé „tvrdě pracují“.

Všechny čtyři ženy se potýkají s různými problémy a jejich svět rozhodně není tak dokonalý, jak si myslí jejich okolí. Tyto dámy mají problémy jako každá jiná a snaží se s nimi nějak vyrovnat.

Keeley se žene za bohatým manželem, protože odmítá pracovat. Myslí si, že kariéra modelky pro ni není to pravé, a tak se v klubu ohlíží po takovém muži, který by jí ulehčil život. A jak má takový princ vypadat? Musí být hezký, známý a především nesmírně bohatý. Keeley se při této honbě neštítí vůbec ničeho, s radostí využívá všechny ženské zbraně, které by jí mohly pomoci.

Laura, která je ženou profesionálního golfisty a maminkou dvou malých dětí, si užívá pohodlí a luxusu, ale za lesklým pozlátkem se skrývá něco, co celé její rodině brzy obrátí život naruby. Umí křehká Laura odpouštět? A co se stane, když se v jejím životě objeví dávno ztracená láska?

Nejstarší členka této party Marianne zbohatla až díky smrti svého manžela. To jí ale nebrání v tom, aby se dostala mezi ty nejváženější členy klubu. Nelituje však toho, že zůstala sama a užívá si nezávazného sexu na všech možných i nemožných místech. Opravdu jí ale bude do konce života stačit jen obyčejná soulož, nebo na stará kolena zatouží po něčem víc?

Dámský čtyřlístek uzavírá Cindy. Nedávno se do zmíněné lokality nastěhovala, a tak je ráda, že ji někdo vzal pod svá ochranná křídla. Ale vybrala si správně? Co všechno ji mohou tato děvčata naučit?

Stále chcete nahlédnout do klubu, který je plný špinavosti a hříchem smrdí na hony daleko? Nebojíte se, že by vás tento výlet mohl zkazit či znechutit? Pak je kniha určená právě vám.

Dobře napsaný román je ideálním čtením na letní dovolenou. Je psaný lehkým perem a erotické scény okořeňují už tak zajímavý příběh. Autorka se nebojí použít ostřejší slova, takže se může chvílemi stát, že se budete červenat.

Užijte si proto s našimi dámami lahodný oběd v restauraci s michelinskou hvězdou, oddejte se šikovným rukám profesionální masérky, zahrajte si golf či tenis. Ale hlavně si dejte pozor, aby vás nikdo nezahlédl, až budete páchat neřesti.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeGolfové paničky

Fox, Leonie

BB/art, 2012

Napsat komentář