Zahrajte si o román ze světa Azylu

chram azylu soutez uvod
A je to tady! V edici Pevnost vychází novinka, se kterou se znovu vypravíte do světa Azylu. Pokud už tento svět znáte, asi se budete těšit o to více. Pokud ne, je možná právě teď ideální čas na seznámení. Máte-li rádi fantasy literaturu, bude se vám rozhodně líbit. A ještě ji můžete vyhrát!

Tajemná cesta za záchranu života

Samostatný román ze světa Azylu.

„Použij cokoliv, co funguje, a přežij!“ – to je heslo lovců nadpřirozených monster.
Benedikt je samotář, který se s loveckou organizací Azyl nerozešel v dobrém. Ale když je v sázce život jeho bratra, je připravený zatnout zuby a spolupracovat s kýmkoliv, jen aby našel lék. Sourozenci se vydávají do tajemného Vietnamu, kde ve stínu džungle číhají neznámé nestvůry.

Chrám Azylu

Autorka: Lucie Lukačovičová

Počet stran: 320
Vazba: brožovaná
Formát: 115×180 mm
ISBN: 978-80-278-0186-2
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Chrám Azylu do soutěže nakladatelství Epocha.

O autorce

Lucie Lukačovičová (*1980) se narodila v Praze a pobývala v Angole, na Kubě, v Anglii, Německu a Indii. Vystudovala knihovnictví a kulturní antropologii na UK. Vyšlo jí přes sto povídek, pět románů (historická fantasy Vládci času, městská fantasy Detektivní kancelář Sirius, sci-fi detektivka Stanice Armida, rudolfínská bondovka Zelený drak, Karmínový lev a indický steampunk Poslední bůh) a dalších pět se spoluautory. Publikovala v angličtině, němčině, rumunštině, portugalštině, italštině, čínštině a indické kannadštině. Ráda sbírá mýty a legendy a promítá je do svých textů. Více na: lucie.lukacovicova.cz.

(Zdroj informací: Epocha)

epocha

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila a její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.

Vyhrajte knihu Chrám azylu

Ne každý oplývá odvahou. To se však může změnit, zejména pokud jde o vašeho bratra. A právě tomu čelí hlavní hrdina Benedikt. S loveckou organizací se sice rozkmotřil, ale pro záchranu toho, na kom mu záleží, je ochoten udělat takřka cokoliv. Bude to ale stačit?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Chrám Azylu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Chrám Azylu
probíhá od 19. dubna do 2. května 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Chrám Azylu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChrám Azylu

Lukačovičová, Lucie

Epocha, 2024

Napsat komentář