Vyhrajte fantasy o osudu lidu Slunečního kontinentu

trnova-kralovna-perex
Věštkyně Violet sloužila po dlouhá léta věrně králi, ale nyní má na trůn nastoupit princ Cyrus. A tomu jsou proti srsti nejen její falešná proroctví „pro dobro království“, ale hlavně tvrzení, že bohyně osudu Sudičky žádají jeho smrt.

Vše závisí na jediné ženě

Země rudě rozkvete krví, růžemi a válkou. Princovo srdce se stane zkázou, nebo spásou. Jeho volba nás může všechny zachránit. Jeho nevěsta – na té to všechno závisí!

I když je věštkyně Violet oddanou služebnicí krále, v žádném případě nemá na růžích ustláno. Mazaná manipulátorka je trnem v oku zejména pohádkově krásnému, ale také neskutečně otravnému princi Cyrusovi. Následník trůnu přitom stojí ve středu strašlivého proroctví Violetiny předchůdkyně. Lid Slunečního kontinentu totiž zanevřel na své bohyně, a ty si za trest žádají jeho krev.

Na maškarním plese, kde si má princ vyvolit svoji nastávající, všechny okouzlí tajemná dívka v masce motýla. Hovoří snad věštba o ní? Anebo je vše úplně jinak?

 

Trnová královna

Autorka: Gina Chen

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Dana Chodilová
Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2024
ISBN: 978-80-271-3817-3

Přečtěte si více o knize Trnová královna, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Trnová královna

Některá proroctví věštkyně Violet byla falešná, vyřčená takzvaně pro dobro království, ale věštba Violetiny předchůdkyně mezi ně nepatří. Ta je myšlena vážně a tuhne z ní krev – bohyně osudu Sudičky si totiž žádají krev nástupce trůnu, prince Cyruse, aby vykoupil svůj lid. Bude tajemná dívka v masce motýla princovou zkázou, nebo spásou? To si přečtěte ve fantasy knize pro mladé čtenáře od Giny Chen.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Trnová královna vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Trnová královna
probíhá od 19. března do 1. dubna 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 young adult fantasy Trnová královna

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTrnová královna

Chen, Gina

Cosmopolis, 2024

Napsat komentář