Správným dýcháním proti únavě

dychani-nahled
Trpíte někdy nedostatkem energie? A chtěli byste to změnit? Přesně s tím vám může pomoci náš dnešní knižní tip! V knize najdete mnoho praktických rad, jak díky správnému dýchání mít více energie a cítit se celkově lépe.

JEN DÝCHÁŠ NEBO UŽ VDECHUJEŠ ENERGII?
Tato otázka není laciným reklamním sloganem, který má posílit váš zájem o tuto knihu. Nemá také nic společného s esoterikou nebo novým trendem proti stárnutí, ale s čistou vědou. Za touto otázkou se skrývají nejméně dvě Nobelovy ceny, nespočet vědeckých studií a bohaté lékařské zkušenosti, které sahají až do starověku.
DÝCHAT VÍCE ENERGIE JE SNADNÉ! Zvládne to každý – jen musíte vědět, jak na to.
Tato kniha vám poskytne kompletní informace o tom, jak získat více energie s každým nádechem.
KOLIK ENERGIE V SOBĚ MÁTE? Test v knize vám během několika minut ukáže, zda je vaše tělo dostatečně zásobeno, nebo zda je ještě potřeba optimalizace.
OKAMŽITĚ VDECHUJTE VÍCE ENERGIE! Díky tréninkovým programům v praktické části můžete během krátké doby zvýšit svou energetickou hladinu prostřednictvím dýchání.
Vyšší hladina energie vás udržuje mladé a zabraňuje nemocem. Zlepšuje pohodu, kvalitu spánku, koncentraci, kondici a sex.

10× se nadechněte a bude po únavě

Tréninkový program pro více energie
Autor: Egor Egorov
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 138×210 mm
ISBN: 978-80-7670-142-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu 10× se nadechněte a bude po únavě vydalo nakladatelství Kazda.

Ukázka z knihy

Při zádrži dechu se snižuje koncentrace kyslíku v těle a zvyšuje se obsah oxidu uhličitého. Nastává stav podobný fyzické námaze. V závislosti na tom, jak dobře se tělo dokáže se situací vyrovnat, je časový úsek do dechového impulzu delší, nebo kratší. Toto časové rozpětí ukazuje, jak vysoký je váš dostupný energetický potenciál. Čím je delší, tím je vaše tělo zdravější a výkonnější. U většiny lidí je doba potřebná k tomu, aby se přirozený dechový impulz spustil, přibližně 20 sekund. S takovým výsledkem byste se ovšem neměli spokojit. Rozhodně se vyplatí usilovat o zlepšení. Velmi dobrou hodnotou je čas 40–60 sekund. V takovém případě už budete pociťovat méně únavy a více energie. Rovněž zaznamenáte zvýšení kvality spánku. Můžete spát kratší dobu a ráno se probudíte odpočatí a svěží. Ale pěkně popořádku. Chcete-li na základě testu zádrže dechu získat co nejpřesnější informace, přečtěte si nejprve pozorně návod a připravte si stopky.

Přečtěte si celou ukázku.

O autorovi

Doktor Egor Egorov se již více než 20 let intenzivně zabývá energetickým metabolismem lidského těla. Na začátku roku 2000 opustil dobře placenou práci anesteziologa, protože si stále jasněji uvědomoval, že chronické nemoci nelze léčit pomocí prášků a injekcí. Odjel do USA, aby se dozvěděl více o vysokém samoléčebném potenciálu buněk. Po návratu si v Berlíně otevřel svou první soukromou praxi biologické celostní medicíny.
Již více než 10 let se zabývá vlivem dýchání na energetickou bilanci těla. Je spoluautorem několika studií o hypoxii a přednáší na mezinárodních kongresech. Své znalosti a zkušenosti předává svým kolegům na seminářích a vzdělávacích akcích v Německu i v dalších zemích. Je považován za jednoho z předních odborníků na hypoxii v Evropě.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize10× se nadechněte a bude po únavě
Tréninkový program pro více energie

Egorov, Egor

Kazda, 2023

Napsat komentář