Romance – naděje pro nové začátky

laska uvodni
Dnešními tipy vykouzlíme úsměvy na tvářích fanynek romantické a erotické četby. Ponořte se do procítěných příběhů o lásce, životních a společenských problémech i smyslném sbližování.

Erotický román Než tě nechám jít autorky Kennedy Ryanové potěší každého, kdo má rád milostné příběhy nejen o společenských problémech. Může láska překonat opravdu všechno?

Než tě nechám jít

Autorka: Kennedy Ryanová
Přeložila: Alžběta Komrsková

Počet stran: 368
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978-80-7689-284-2
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Než tě nechám jít vydalo nakladatelství Jota.

Je možné znovu věřit na „šťastně až do smrti“, když napoprvé to nevyšlo? Jejich láska měla trvat navždy. Když však život začal zasazovat ránu za ránou, Yasmen a Josiah Wadeovi zjistili, že láska sama o sobě nemůže vyřešit všechno. Ani zachránit jejich manželství. Yasmen nebyla připravená na to, jak se jí život rozpadne pod rukama, ale konečně se opět začíná radovat. S Josiahem našli nový rytmus a společně se starají o své děti i prosperující podnik. Přesto je to k sobě stále táhne jako dva magnety, což vyvolává otázku, zda jsou opravdu připraveni nechat toho druhého jít. Jeden ukradený polibek vede k dalšímu… a pak k dalším. Je to žhavé! Je to zakázané. Vše je pohádkové – dokud se neotevřou staré rány. Je příliš pozdě na nalezení jejich navždy? Nebo bude druhý pokus ještě lepší než ten první?

 

Ukázka z knihy

Pamatují si lidé přesný okamžik, kdy se zamilovali?
Já ano. Když mi bylo tak špatně, že i mrkání bolelo, Yasmen mi přinesla domácí kuřecí polévku s nudličkami. Chutnala jako den stará voda ze dřezu. Nejsem si jistý, jak se člověku podaří zkazit nudlovou polévku, ale mojí holce se to povedlo. Její laní oči orámované dlouhými řasami mě napjatě sledovaly. Bože, nikdy nezapomenu na její výraz, když jsem tu polévku vyprskl, ale byla hrozná a mně bylo příliš špatně, než abych to dokázal nějak zahrát do autu.
Na okamžik Yasmen vypadala rozrušeně, ale pak jsem se navzdory tomu, že jsem se cítil, jako bych prošel peklem, rozesmál. Přidala se ke mně a já si říkal, jestli právě takhle – když člověk najde někoho, s kým se může smát, i když ho všechno bolí – vypadá šťastný konec. (str. 9)

Přečtěte si celou ukázku na webu nakladatelství.

 

O autorce

Kennedy Ryanová, vítězka ceny RITA a autorka bestsellerů USA Today, píše pro všechny ženy bez rozdílu, inspiruje je, staví je do centra svých příběhů a dává jim moc řídit svůj vlastní osud. Její hrdinové respektují, oceňují a bláznivě milují ženy, které si získaly jejich srdce. Kennedyina tvorba se objevila v časopisech USA Today, Entertainment Weekly, Glamour, Cosmopolitan, Time, v magazínu O a mnoha dalších. Její vášní je zvyšování povědomí o autismu. Jako zastánkyně rodin s autismem a zakladatelka výroční charitativní aukce knih, LIFT 4 Autism, se objevila v pořadech Headline News, Montel Williams Show, ve vysílání rádia NPR a na dalších mediálních kanálech. Provdala se za svou životní lásku a je matkou výjimečného syna.

Zdroj informací: nakladatelství Jota

————————————————

Další počin z pera autorky erotických bestsellerů, Alessandry Torre, tentokrát vypráví o tom, že i rozmazlené holky si zaslouží šanci na opravdovou lásku – a nějaké to zaopatření.

S láskou, Chloe

Autorka: Alessandra Torre
Přeložila: Hana Láryšová

Počet stran: 368
Vazba: pevná s přebalem
Formát: 157×212 mm
ISBN: 978-80-7588-506-7
Doporučená cena: 379 Kč

Knihu S láskou, Chloe vydalo nakladatelství Mystery Press.

Chloe Madisonová měla díky zazobaným rodičům všechno, na co si vzpomněla: drahé oblečení, exotické dovolené, byt na prestižní adrese a nos nahoru… Dokud ji jednoho rána nevytáhla z postele banda nerudných chlápků od FBI. Jak se ukázalo, máma s tátou ke svému bohatství nepřišli tak docela legální cestou… Od bezdomovectví Chloe dělí jen dobrá vůle kamarádek a poslední „dar“, který dostane od matky: adresa dědičky kondomového impéria a rádoby herečky Nicole Brantleyové, jež právě shání osobní asistentku. Sešup od královny večírků k holce pro všechno je pořádně strmý. Práci pro arogantní Nicole by Chloe snad ještě zvládla, jen kdyby jí situaci neustále nekomplikovali muži – neodbytným expřítelem s miliardami na kontě počínaje a tajemným sexy údržbářem konče. Chloe přitom touží jen po tom, po čem každá mladá žena v New Yorku: po skutečné lásce. A možná trošce zaopatření…

 

Ukázka z knihy

Někdo se sem snažil vloupat. Vylekaně jsem se posadila, zvedla masku na spaní a přimhouřila oči, protože ložnici ostře ozařovalo sluneční světlo. V noci jsem do postele doklopýtala opilá a na závěsy jsem úplně zapomněla. Našla jsem telefon a zamžourala na displej. Bylo 9:48 – to byl tedy divný čas na vloupání. Odněkud z obýváku se ozvalo další bušení a potom praskání dřeva. Trhla jsem za šňůru od nabíječky a odpojila ji od telefonu. Přitiskla jsem si ho pevně k hrudi a odhrnula přikrývku, ale jen co jsem se nohama dotkla podlahy, dveře do ložnice se rozletěly a v nich stál cizinec.
Zarazila jsem zběsilou snahu najít nějakou zbraň a zírala jsem na muže od hlavy k patě oděného do zásahové kombinézy a s vysílačkou u pusy.
„Chloe Madisonová?“ zeptal se.
„Ano?“ odpověděla jsem chabě a modlila se přitom, aby mi pod vytahaným tričkem od Versaceho dosahujícím stěží do půlky stehen nebyly vidět staropanenské kalhotky.

Stáhněte si presskit s ukázkou a dalšími zajímavostmi.

 

O autorce

Alessandra Torre je americká spisovatelka, jejíž romány se pravidelně umisťují na horních příčkách žebříčku bestsellerů erotické beletrie. Její prvotina, Nevinnost se zavázanýma očima, která se rozrostla do podoby trilogie, se stala okamžitě čtenářským hitem. Součástí trilogie je ještě kniha Pod maskou nevinnosti. V roce 2014 publikovala svůj první erotický thriller Dívka z 6E, který si vysloužil chválu čtenářů i kritiky, jež autorku označuje za „novou E. L. James“. Její romány přitom vzbuzují mnohem větší pozdvižení než svého času Padesát odstínů šedi. Často se střetává s cenzurou internetových prodejců, kteří odmítají její díla nabízet proto, že jsou příliš lechtivá a sexuální či proto, že mají až příliš odvážné obálky. Alessandra na tyto námitky vždy odpovídá, že obálku vyměnit lze, příběh nikoli. Čtenáři mohou znát i její romány Zatracená svatozářSmlouva na láskuGhostwriterHříchy Hollywoodu a Černé lži. Alessandra Torre žije na Floridě s manželem a synem, a když zrovna nepíše, ráda sleduje americký fotbal a filmy, jezdí na koni nebo si čte.

Zdroj informací: Mystery Press

————————————————

Naším posledním dnešním tipem je příjemná oddechová záležitost jako ze života. Láska v běhu autorky Suzie Tullett je příběhem Hannah, kterou kamarádky uvrtají do benefičního běhu. Alespoň se při tom setká s atraktivním trenérem.

Láska v běhu

Autorka: Suzie Tullett
Přeložila: Blažena Kukulišová

Počet stran: 216
Vazba: vázaná
Formát: 133×206 mm
ISBN: 978-80-7695-058-0
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu Láska v běhu vydalo nakladatelství Alpress.

Hannah se po odjezdu dětí k bývalému manželovi těší na několik týdnů skvostného volna. Brzy však její plány naruší nejlepší kamarádky, které Hannu přemluví k účasti na benefičním běhu, takže musí začít trénovat. Do toho k ní máma ubytuje tetu Dorothy, protože jí se návštěva nehodí. Jediným světlým bodem se zdá být pohledný osobní trenér, který však něco skrývá.

 

Ukázka z knihy

A co ty? Povídej,“ pobídla Hannah Mel, když spolu čekaly, až se Liv vrátí od barového pultu. Poté, co se kamarádkám svěřila, že si jako paní svého času nevede moc úspěšně, a poslechla si nečekanou novinku ohledně Liv, ji napadlo, že je teď řada na Mel, aby jí povyprávěla, co je u ní nového. Měla taky nový vztah, a protože se o tom v práci skoro každý den bavily, Hanně se po těch rozhovorech stýskalo a chtěla vědět, jak se ta záležitost vyvíjí.
„Dobré,“ odpověděla Mel vyhýbavě. „Znáš to.“
Hannah nad jejím nedostatkem nadšení přimhouřila oči. Mel obvykle nemluvila stručně a Hannah pocítila jisté obavy. „A Russel?“ zeptala se rozhodnutá vyzvědět víc. „U něj taky dobré?“
Pouhá zmínka jeho jména jindy stačila k tomu, aby se Mel rozzářila, ale tentokrát se tvářila sklesle. „V pohodě.“
Hannah byla čím dál ustaranější. „Víš, že mi můžeš všechno říct, že jo?“
„Jo, vím.“
Hannah do ní šťouchla. „Tak ven s tím.“

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorce

Suzie Tullett je autorkou humorných románů pro ženy a romantických komedií ze současnosti. Získala magisterský titul v oboru televizní a rozhlasové scenáristiky, a než se stala profesionální spisovatelkou, pracovala jako scenáristka. Miluje heslo „šťastně až do smrti“, a když právě nepracuje na některém ze svých úspěšných titulů, bývá zaneprázdněna čtením knihy jiného autora. Střídavě žije v národním parku Yorkshire Dales a v malé chatě na irském pobřeží, kde tráví čas spolu se svým manželem a dvěma psy.

Zdroj informací: Alpress


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Líbily se vám naše romantické tipy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNež tě nechám jít

Ryanová, Kennedy

Jota, 2023

zobrazit info o knizeS láskou, Chloe

Torre, Alessandra

Mystery Press, 2023

zobrazit info o knizeLáska v běhu

Tullett, Suzie

Alpress, 2023

Napsat komentář