Vyhrajte autobiografii Pamely Anderson

s-laskou-pamela-perex
Pokud bychom měli jmenovat herečku, která byla v devadesátých letech sexsymbolem a její plakát zdobil nejeden klučičí pokoj, většině z nás by se jako první jistě vybavila Pamela Anderson. Zajímá vás její životní příběh? Nyní si ho můžete přečíst.

Z malého města až do Hollywoodu

Blond sexy image Pamely Anderson je jedním ze symbolů devadesátých let. Objevili ji na tribuně kanadského stadionu během fotbalového zápasu a do showbyznysu vletěla jako kometa. Její hvězda rychle stoupala a brzy se ocitla na vrcholu, kde se musela poprat s tlakem médií a všudypřítomných paparazzi.

Pamela Anderson ztratila kontrolu nad vlastním příběhem, média ji nepředstavitelně šikanovala a ona měla strach z toho, jak ji veřejnost vnímá, kým je, a kým naopak není. Snášela to všechno s grácií, útočiště našla ve své lásce k umění a literatuře a stala se z ní oddaná matka dvou synů a aktivistka.

Pamela se poprvé dělí o svůj skutečný životní příběh: příběh děvčátka z malého města, které se zamotá do vlastních snů.

 

S láskou Pamela

Autorka: Pamela Anderson

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Ivana Skenderija
Počet stran: 256
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-271-3990-3

Přečtěte si více o knize S láskou Pamela, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte si také prohlédnout ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

Byla jsem
a stále jsem
výjimečně
snadným terčem.
No a
jsem na to hrdá.
Mám slabý obranný systém.
Nejsem zahořklá,
netoužím po tom být tvrďačkou
prosadit se, či být brána vážně.
Raději
Jsem proměnlivá
a svobodná,
nesvázaná hranicemi
Nechávám život náhodě
a osudu.
„Dejte mi něco dalšího, co nezvládnu,“
řekla bych –
Připravená na další výzvu. (str. 17)

 

Vyhrajte knihu S láskou Pamela

Pamela Anderson běžící v červených plavkách po pláži je bezesporu jedním ze sexsymbolů devadesátých let a seriál Pobřežní hlídka si pamatuje téměř každý. Její sexy blond image z ní udělala sen mnoha mužů a přinesla jí slávu. Showbyznys má však i své negativní stránky a Pamela je zakusila na vlastní kůži. Přečtěte si v autobiografii, jak média dokázala ovlivnit to, jak ji lidé budou vnímat, a jak moc odlišná je skutečnost.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu S láskou Pamela vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu S láskou Pamela
probíhá od 14. do 27. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 autobiografie S láskou Pamela

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeS láskou Pamela

Anderson, Pamela

Cosmopolis, 2023

Vyhrajte autobiografii Pamely Anderson - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. miroslav napsal:

    Moc děkuji za knihy. Vyzvedl jsem si je na poště, už je chtěla poslat zpět. Na poště mi vysvětlili, že musím dát odesílateli telefonní číslo, že by mi zavolali. Takže to, že mi doručovatel nevhodí lístek do schránky je jenom detail. Přitom je stále někdo doma.
    Ještě jednou děkuji za výhru.

  2. miroslav napsal:

    Dobrý den, můžu se zeptat, kdy mi bude zaslána výhra?
    miroslav

  3. zurekpetr napsal:

    Dobrý den,
    vyhraná kniha S láskou Pamela v pořádku dorazila.
    Děkuji s pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář