Vášnivé zastavení

Husek_Laska k nevere
Dnes opět potěšíme naše dámy, které mají zálibu ve vášnivých romancích a smyslných erotických románech. Přinášíme vám hned tři žhavé tipy, které si nesmíte nechat ujít.

Majitelka populárního nočního klubu, bankéř odmítající lásku a z toho jedna logicky vyplývající vášnivá romance, to je Královna noci od Simony Ahrnstedtové.

Královna noci

Autorka: Simona Ahrnstedtová
Přeložila: Helena Matocha

Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Formát: 124×200 mm
ISBN: 978-80-7625-251-6
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Královna noci vydalo nakladatelství Metafora.

Kate Ekbergová je hvězda. Úspěšná podnikatelka, která se na vrchol vyškrábala svépomocí, majitelka nejpopulárnějšího nočního klubu Kate’s. Je okouzlující, silná a důvtipná byznysmenka. Nikdo nemá ponětí, že je v područí vyděrače. A pak je tu Jacob Grim – nervózní bankéř s odtažitým pohledem, střízlivým oblekem a usedlou kravatou. Od chvíle, kdy jeho život zasáhla nečekaná rána, se rozhodl před všemi emocemi uzavřít. Fungovalo to skvěle, dokud nepotkal zoufalou Kate. Během setkání této protikladné dvojice se cosi přihodí – charismatická majitelka nightclubu a uzavřený bankéř ucítí něco, s čím už ve svém životě nepočítali.  Náhle se ocitají ve víru vášnivé romance, která mění doslova vše, co znali, a přináší možná i něco víc – pokud se oba odváží k tomu nejtěžšímu: otevřít se lásce.

 

Ukázka z knihy

Rukou, která se téměř netřásla, otevřela Kate dveře banky v centru Stockholmu. Přepychové ústředí mělo mramorové podlahy, vysoké stropy, obrovité palmy ve starožitných květináčích a na zdech olejomalby zakladatelů (samých mužů). Vypadalo to tu jinak než v běžných bankovních budovách. Jako by tady čas plynul líněji než venku.
Kate narovnala záda. Oblečení si vybrala pečlivěji než obvykle, protože dnes chtěla, nebo spíš musela, okouzlovat a přesvědčovat. Proto měla pod zimním kabátem vínovou pouzdrovou sukni a přiléhavý svetřík s véčkovým výstřihem v téže chladné, temně rudé barvě, která se tak skvěle hodila k její bledé pleti a tmavým vlasům. Věděla, že ženy drobnějšího vzrůstu nebývají brány stejně vážně jako vysoké, takže to zcela pragmaticky řešila nošením podpatků. Její vlasy se leskly a decentně voněly, protože hned ráno navštívila kadeřníka. Což byl, vzhledem k tomu, jak katastrofálně se vyvíjel její život, velký výdaj, nicméně zoufalé časy si žádají zoufalé činy. (str. 7)

Stáhněte si celou ukázku v PDF.

 

O autorce

Simona Ahrnstedtová je švédská spisovatelka s českými kořeny. Narodila se roku 1967 v Praze a je nejen úspěšnou autorkou romantických příběhů, ale také licencovanou psychologickou poradkyni a kognitivní behaviorální terapeutkou. To jí dává vynikající průpravu a ty nejlepší předpoklady k tvorbě živých propracovaných postav a poutavých lidských osudů. Na začátku spisovatelské kariéry studovala několik různých oborů – filmové umění, jazyky, práva a zároveň se věnovala psaní úspěšných historických románů. Nepřátelé a milenci, její první román ze současnosti, ve Švédsku okamžitě zaznamenali ohromný úspěch – jenom tam se ho prodalo přes 60 000 výtisků, a brzy přišly nabídky na překlad do angličtiny, němčiny a dalších jazyků.

V posledních letech se proslavila v nové vlně švédské romantické literatury i svými dalšími díly (např. sérií Protiklady se přitahujíVšechno, co chci Jen o trochu víc) a stala se konkurencí tak známých jmen, jako je třeba Nora Roberts. Jsou to knihy o ženách a pro ženy psané ženami. Simona je mistrnou vypravěčkou, nehty si budete kousat napětím a knihu neodložíte, dokud se nedozvíte, jak to bylo dál. Zapomeňte na všechny předsudky a klišé, které jste kdy o „červené knihovně“ slyšeli. Tohle je inteligentní zábava, plná lásky a vášně. Simona, zapálená feministka a milovnice sýrů, žije se svými dvěma dospívajícími dětmi nedaleko Stockholmu.

Zdroj informací: Grada

————————————————

Romantické a smyslné počtení nám nabídne také erotický román Spisovatel české autorky Lucie Salové, v němž hlavní hrdinka natrefí na svého oblíbeného – hádáte správně – spisovatele!

Spisovatel

Autorka: Lucie Salová

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-278-0130-5
Doporučená cena: 349 Kč

Knihu Spisovatel vydalo nakladatelství Epocha.

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou. A jako mnoho dalších žen na světě prahne po muži snů a po všem, o co ji první manžel, hafefobik s chorobným strachem z doteků, připravil. Ovládaná a poblázněná svou vulvou narazí na svého oblíbeného spisovatele, pro změnu ovládaného a poblázněného rozdrceným egem. Když požádá Hanu o zhodnocení svého nového rukopisu, na oplátku začne číst nejen její text, ale i ji samotnou. Seznámí ji se světem, v němž se pohybuje, a otevře jí dveře k jejímu snu.

 

Ukázka z knihy

Nechtělo se jí vymanit z jeho sevření, ale přislíbila mu svou pomoc a chtěla slib dodržet. Neznamenalo, že když mezi nimi evidentně vznikalo porozumění, že už nebude chtít číst jeho knihu. Právě naopak. Chtěla přečíst každý řádek, který napsal, víc než kdy předtím.
„Adame, mohu tě teď jít číst?“
„Jistě, jen když mi slíbíš, že tě také budu moci číst. Ne až rukopis doděláš, ale co nejdříve. Chci se dozvědět vše o tvé práci,“ naléhal.
„Řeknu ti všechno, nemusíš mě číst.“ Rukou mu prohrábla vlasy.
„Když máš čest číst něčí řádky, Hano, dozvídáš se tak o dané osobě mnohem víc, než bys čekala. Způsob, jak zformuluješ psanou větu, jaká používáš synonyma, jak dokážeš popsat místa či osoby, mluví za tebe,“ vysvětloval.
„To jsem nevěděla.“ (str. 47)

Přečtěte si celou ukázku.

 

O autorce

Lucie Salová pochází z Havířova a má dvě dcery. Profesně začala u copywritingu a online marketingu, ve volném čase se věnuje psaní a četbě knih. Do psaní erotické literatury se pouštět nechtěla, ale když prováděla průzkum, uvědomila si, že postava spisovatelů je v tomto žánru opomíjená, a tak se rozhodla toho využít dříve, než se toho ujme někdo jiný.

Zdroj informací: Epocha

————————————————

Série Rebelky z Oxfordu od oblíbené Evie Dunmore se rozrostla o třetí díl s podtitulem Jak ulovit boháče. Děj se tentokrát točí kolem Hattie, která je donucena ke sňatku s finančníkem Lucianem. Jak to dopadne, asi tušíte.

Rebelky z Oxfordu – Jak ulovit boháče

Autorka: Evie Dunmore
Přeložila: Michaela Martinová

Počet stran: 408
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-271-5018-2
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Rebelky z Oxfordu – Jak ulovit boháče vydalo nakladatelství Cosmopolis.

Hattie Greenfieldová, dědička bankovního impéria, chtěla v životě „jen“ tři věci – získat uznání v uměleckých kruzích, bít se za správnou věc a provdat se za skutečného džentlmena. Jenže se z donucení ocitla před oltářem s přitažlivým, ale zasmušilým finančníkem Lucianem Blackstonem, jehož temná minulost a bezohledné obchodní praktiky nahánějí britské šlechtě strach. Lucian Blackstone se sám vypracoval a získal obrovské bohatství, jediné, co mu chybí, je společenské postavení. A tak když mu do klína spadne dcera jeho obchodního soka, neváhá a chopí se příležitosti, aby mohl uvést do pohybu své dlouho utajované plány. Svatební cesta do Skotska však ukáže celou situaci v jiném světle. Hattie pomalu poznává Lucianovo pravé já a uvědomuje si, že oba můžou získat všechno – pokud jsou připraveni ztratit svá srdce.

 

Ukázka z knihy

Hattie Greenfieldová postávala na deštěm zmáčeném chodníku před městským domem v Chelsea, do něhož se chystala vniknout, a pod vlněným pláštěm jí bylo horko. Hlavou jí probleskla vzpomínka, jak naposledy utekla svému osobnímu strážci. Vyústilo to v hádku s tím příšerným policistou a její drahá přítelkyně skončila ve věznici Millbank. Předpokládala, že ta nejnebezpečnější dobrodružství začínají útěkem před zasmušilým panem Gravesem. Stejně jako ta nejlepší.
Prohlížela si nalakované vstupní dveře nad schody. Lví tlama odlitá ze železa, která držela klepadlo, měla absurdně dlouhé špičaté zuby. Pro někoho, kdo čas od času podléhal pověrčivosti, bylo varování, že se chystá vstoupit do jámy lvové, téměř příliš očividné, než aby ho ignoroval. Tentokrát však jejím dobrodružstvím nebyl už svojí podstatou riskantní pochod za práva žen na Parlamentním náměstí, ale soukromá prohlídka umělecké galerie. Naprosto neškodná. (str. 7)

Stáhněte si celou ukázku v PDF.

 

O autorce

Evie Dunmore, bestsellerová autorka USA Today, spojila při psaní série Rebelky z Oxfordu kouzelné scenerie města Oxford se svou vášní pro historické romance, ženské průkopnice a vše viktoriánské. Vystudovala diplomacii, a to právě na Oxfordské univerzitě. Živí se jako konzultantka a je členkou Asociace romantických spisovatelů RNA. V současné době žije v Berlíně a lásku k Velké Británii 19. století soustřeďuje do svého psaní a sbírky tartanových plédů. Přečtěte si ukázku z knihy Rebelky z Oxfordu – Jak svrhnout vévodu. Druhý díl pak nese název Jak zkrotit svůdníka.

Zdroj informací: nakladatelství Cosmopolis


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Líbily se vám naše žhavé tipy pro ženy? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrálovna noci

Ahrnstedtová, Simona

Metafora, 2023

zobrazit info o knizeSpisovatel

Salová, Lucie

Epocha, 2023

zobrazit info o knizeRebelky z Oxfordu – Jak ulovit boháče

Dunmore, Evie

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář