Vyhrajte knihu, která vás naučí mít lehčí mysl

lehci-mysl-perex
Snažíte se stále utíkat před vlastními obavami a úzkostmi a divíte se, že na vás vždy odněkud vykouknou? Před starostmi se nelze jednoduše schovat a ignorovat je, ale je třeba se s nimi vnitřně vyrovnat. Máme pro vás tip, jak se to naučit.

Vydejte se vstříc světlejší budoucnosti

Na cestu uzdravení sebe sama se Yung Pueblo vydal v době, kdy jeho tělo i mysl byly silně poznamenané dlouhodobým užíváním drog. Při hledání cesty ven zjistil, že když poctivě prozkoumá a uchopí své úzkosti a obavy, od kterých utíkal, přestane se cítit jako cizinec ve vlastním srdci a mysli. Začal se věnovat meditaci, důvěřovat své intuici a postupně se cítil duševně lehčí a schopný cítit a projevovat lásku. Cesta to nebyla snadná a ještě neskončila, ukázala mu však, že uzdravit se je skutečně možné.

A uzdravit se může opravdu každý, cesty jsou různé. Yung Pueblo se učil nacházet soucit k sobě samému, opustit minulost a emočně dozrát. Postupně z něj spadla vnitřní tíha, mysl se konečně přestala cítit přetížená napětím a byl znovu schopný se napojit na přítomnost. Když se nám tohle podaří, svět kolem nás se stává přitažlivějším a bezpečnějším místem a my si uvědomíme propojení s ostatními lidmi kolem nás.

Čím více lidí se bude uzdravovat, naše jednání bude záměrnější a vědomější, naše rozhodování soucitnější, naše uvažování jasnější a budoucnost světlejší.

 

Lehčí mysl

Autor: Yung Pueblo

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Richard Janda
Počet stran: 256
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2023
ISBN: 978-80-7689-227-9

Přečtěte si více o knize Lehčí mysl, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Lehčí mysl

Cítíte se ve svém těle i mysli jako cizinec a jste neustále ve stresu a napjatí? Přestaňte se snažit před svými problémy utéct a odnaučte se ignorovat své úzkosti a obavy, jedině tak můžete emočně dozrát a zbavit se vnitřní tíhy. Yung Pueblo se na tuto cestu vydal v těžkém životním období a vy se díky němu můžete přesvědčit, že uzdravit se je skutečně možné.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Lehčí mysl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lehčí mysl
probíhá od 6. do 12. srpna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné knihy Lehčí mysl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLehčí mysl

Pueblo, Yung

Jota, 2023

Napsat komentář