Získejte nový pohled na nepříjemnosti a problémy

Medove perly_uvodni
V každém nepříjemném zážitku či problému lze najít něco dobrého, co vás posílí. Nevěříte? Stačí jen změnit svůj pohled na tyto situace a přepnout své myšlení. Jak na to, vás naučí Melanie Pignitterová.

Život je sladší, než byste čekali

Právě se chystám setřít pár kapek medu, které mi ukáply na stůl, a všimnu si, jak se ty jantarově zlaté kapky nádherně třpytí v ranním slunci úplně jako perly. Takhle je to s každou nepříjemností či problémem: I v nich – podobně jako v medových perlách – najdeme dárek, který čeká, až ho rozbalíme.

„Všechna neštěstí, krize, dramata a rány osudu se pro nás mohou stát velkými dary – pouze pokud se odvážíme pozorně dívat, naslouchat svému nitru, rozpoznat znamení a pak podle nich jednat.“

 

Medové perly

Proč je náš život sladší, než si myslíme
Autorka: Melanie Pignitterová

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Martin Richter
Počet stran: 176
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2023
ISBN: 978-80-7670-108-3

Přečtěte si více o knize Medové perly, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte také na náš článek nebo si prohlédněte několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Medové perly

V běžném životě se všichni potýkáme s řadou problémů, nepříjemných situací a zážitků. A právě z nich můžete načerpat sílu a proměnit je v pozitivní energii. Ne nadarmo se říká, že všechno zlé je pro něco dobré. Musíte se jen naučit, jak se nepříjemnostmi nenechat oslabit, ale naopak je využít ve svůj prospěch. A kniha Melanie Pignitterové, která je plná vyzkoušených tipů a přístupů, vás to naučí.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Medové perly vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Medové perly
probíhá od 23. do 29. července 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Medové perly

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMedové perly
Proč je náš život sladší, než si myslíme

Pignitterová, Melanie

Kazda, 2023

Získejte nový pohled na nepříjemnosti a problémy - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. kistka napsal:

    Dobrý den, výhra „Medové perly“ dnes dorazila. Moc děkuji.

  2. ko21 napsal:

    Dobrý den, výhra dnes dorazila v pořádku. Děkuji

Napsat komentář