Souborné vydání bestsellerové série

bratrstvo_krve
Fanoušci Františka Kotlety a jeho kultovní série Bratrstvo krve se dočkali. Po sérii dotisků vychází souborné vydání, v němž naleznete všech pět knih: Hustej nářez, Fakt hustej nářez, Mega hustej nářez, Stalingrad a Vlci. K připomenutí fenoménu české fantastiky vám tak nyní stačí jediný, zato pořádný svazek!

Dávné legendy, které o nich kolovaly v různých civilizacích, nelhaly. Možná, že kdysi byli lidmi, ale změnili se. Změnili se natolik, že jako lidé už jenom vypadají. Říkají si Bratrstvo krve. Vyvolení, kteří se živí lidskou krví. Nikdy se však k sobě nechovali jako bratři. Desítky klanů spolu po tisíciletí bojovaly o moc a vládu nad lidmi, jejich územím a říšemi, jež vznikaly a zanikaly podle toho, jak ve své skryté válce vítězily jednotlivé klany. Dlouho se považovali za nejmocnější bytosti na světě. Jenže svět, který znali, byl jen malou součástí vesmíru. Z jeho nekonečných dálek se vynořili kartani, jimž se jejich vlastní svět zdál malý a kteří se rozhodli ovládnout planetu Zemi a její obyvatele zotročit. Invaze se cizincům podařila. Měli vyspělou technologii a zbraně, které ty lidské stonásobně předčily. Jenže svět, jejž ovládli, už své vládce měl. A ti se, na rozdíl od lidí, tak lehce podrobit nenechali…
Dnes už kultovní série Bratrstvo krve se po sérii dotisků dočkala souborného vydání všech pěti knih. Vydejte se do světa humoru, akce a hrdinů, kteří se stali fenoménem české fantastiky. Jan Bezzemek, Gerhard, Petra, Veronika, Kateřina a další legendární postavy v jednom mohutném svazku.

Bratrstvo krve

Souborné vydání bestsellerové série
Autor: František Kotleta

Počet stran: 768
Vazba: vázaná
Formát: 160×240 mm
ISBN: 978-80-278-0121-3
Doporučená cena: 999 Kč

Knihu Bratrstvo krve vydalo nakladatelství Epocha v edici Fantastická epocha.

Ukázka z knihy

„Mluv, zmrde,“ řekl jsem snad už po sto čtyřicáté osmé.
Vaněk ležel na zemi, nahé tělo pokryté prasečími výkaly a močí. Z rozbitého nosu mu tekla krev, která se mísila se sračkami a chcankami a dodávala mu dokonale dekadentní vzezření.
Prasata kvičela hrůzou. Vaněk mlčel.
Kopl jsem ho do varlat. Zkroutil se do polohy plodu a pak sebou cukal bolestí ve sračkách, jako když malé děti dělají motýlka ve sněhu. Jenže tohle byla spíš mandelinka bramborová.
„Mluv, zmrde,“ řekl jsem po sto čtyřicáté deváté.
„Ne… nevím… neznám ji… prosím… nic nevím,“ promluvil konečně Vaněk.
Kopl jsem ho do čelisti. Cákanec krve ohodil plesnivé dřevěné hrazení chlívku. O pár piko sekund později jej následovaly dva zuby. Možná za to mohl můj upíří sluch, třeba to byla halucinace, ale slyšel jsem, jak cinkly o hrazení a pak žbluňkly do prasečích sraček.
Zase nic. Realitní makléři mají mnohem tužší kořínek, než jsem čekal. Možná mají nějaké speciální školení jak lhát, zapírat a vydržet případné mučení.
Vaněk byl zmrd.
Vychcanej malej hajzlík. Prodával zfušovaný baráky chudákům, kteří se na celej život zadlužili, aby měli kde bydlet. Když jim po prvním dešti začalo zatékat do obýváku a následně kvůli tomu plesnivěly zdi v dětským pokoji, hrál Vaněk mrtvýho broučka jako z Karafiáta a z jakýchkoliv reklamací se šikovně vykroutil. (str. 13)

Podívejte se na celou ukázku.

O autorovi

František Kotleta, rodák z Bruntálu, spisovatel, jesenický Mauglí a řezník, je jedením z nejúspěšnějších autorů nejen fantastiky, ale české literatury obecně. Autor trilogie Bratrstvo krve (Fakt hustej nářez), románů Vlci, Lovci, Příliš dlouhá swingers partyTemné blues v New Orleans, Velké problémy v Malém Vietnamu, dilogie Perunova krev a tetralogie Spad, Poločas rozpaduRázová vlna a Řetězová reakce. Společně s Kristýnou Sněgonovou je autorem série Legie. Jeho tituly bourají žebříčky bestsellerů mixem akce, hlášek, násilí, strhujícího děje a sexu. Tady nebudete přemýšlet, tady se budete bavit. Díky velkému zájmu jsou všechny jeho knihy pravidelně dotiskovány a řadu z nich si můžete pořídit i v audiopodobě.

Zdroj informací: nakladatelství Epocha


Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila, a to nejen personálně, ale především koncepčně. Její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.

Doporučení:
Share

Napsat komentář