Zahrajte si o nové svérázné příhody Camille G.

denicek-camille-g-spesl-perex
Brněnská blogerka Camille G. baví svými historkami už od roku 2020 a její fanklub se stále rozrůstá. Její svérázné příhody psané osobitým stylem proložené trochó hantecu vyšly i knižně a vy si o ty nejnovější můžete právě nyní zasoutěžit.

Extra porce smíchu

Připravte se na pořádnou extra porci smíchu, se kteró se lehce přehópnete i přes ty nejvíc depkoidní měsíce v roce. Tentokrát jsem na sebe práskla nejvíc ultra trapasy z mýho života od mala až po dospěláka, o kterých jsem si myslela, že zůstanó jen k pobavení v rodině. Ale! Jelikož se jedná o spešl smíchoknihu, tak je to venku, a vy si držte kastle, ať se vám nestane při čtení, že se smíchy po… jako já v některých příhodách.

 

Deníček Camille G: Spešl

Autorka: Camille G.

Vydalo: nakladatelství CPress
Ilustrace: Iveta Matušková
Počet stran: 192
Vazba: pevná
Vydáno: 2/2023
ISBN: 978-80-264-4611-8

Přečtěte si více o knize Deníček Camille G: Spešl, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A prohlédněte si také ukázku.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Je to tak dva roky, co Katka potřebovala někoho na venčení, že odlétá na pár dní do Anglie. Já jako správná kamarádka, a taky proto, že Rasputina žeru a taky proto, že jsem s ním chtěla machrovat po Juliánově, jsem jí navrhla, že klidně jí ho budu venčit. Katka se tak na mě vyděšeně koukla, že jako fakt? A já: „No dovol, to snad zvládnu, ne?“
V té době jsem byla skoro denně v posilce, týdně jsem naběhala i 100 kilometrů, plus jízda na koni, venčení našeho psa, tak jakej problém. A tak jsem dostala instrukce, že lépe mu dát obojek a kdyby utekl, tak i elektrický, taky náhubek a nebrat ho na flexi vodítko, ale normální atd. Vše jsem odkývala a v duchu jsem si říkala, dělá ze mě debila, mám přece staforda, tak mám zkušenosti. (str. 11)

 

Vyhrajte knihu Deníček Camille G: Spešl

Historky Camille G. baví desetitisíce online čtenářů už třetím rokem, a protože se základna fanoušků stále rozrůstá, vyšly také knižně. Na předchozí dva „Deníčky“ navazuje třetí s podtitulem Spešl, kde na vás čeká další várka trapasů z autorčina dětství i doby nedávné. Dopřejte si i vy pořádnou porci smíchu u příhod, kterým se někdy skoro až nedá věřit. Osobitý styl brněnské blogerky a špetka hantecu, stejně jako nadsázka a černý humor, vás bude bavit.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Deníček Camille G: Spešl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deníček Camille G: Spešl
probíhá od 2. do 8. dubna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Deníček Camille G: Spešl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeníček Camille G: Spešl

Camille G.

CPress, 2023

Napsat komentář