Získejte členství v Čokoládovém klubu

soutez-cokoladove-nebe
Lucy, Autumn, Naďa a Chantal jsou členkami Čokoládového klubu, které mají před sebou výzvy, jež musí zvládnout. A všechny zahrnují jejich drahé polovičky. Existuje tolik čokolády, aby vyřešila nevěru? Nebo lhaní?

Řešení problémů s čokoládou

Lucy věřila, že bude s Aidenem šťastná, dokud je smrt nerozdělí. Nepočítala ale s cizí ženou v jeho posteli. Není však jediná, kdo má problémy. Autumn má představit snobským rodičům svého úžasného přítele, který ale vypadá trochu jinak, než by čekali. Nadiin manžel přísahá, že přestal hrát hazardní hry, jenže ona mu prostě nemůže věřit. A Chantal doufá, že se jí podaří zachránit manželství. Jak má ale vysvětlit manželovi, že sice konečně čeká dítě, které chtěl, ale možná ne s ním?
Všechny dámy z Čokoládového klubu budou potřebovat hodně čokolády, aby zvládly výzvy, které mají před sebou…

Čokoládové nebe

Autorka: Carole Matthewsová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 344
Vazba: brožovaná
Vydáno: 02/2023
ISBN: 978-80-271-3748-0

Přečtěte si více o knize Čokoládové nebe, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

Carole Matthewsová zahájila svou spisovatelskou dráhu účastí v soutěži Writing Magazine, kterou vyhrála. Poté absolvovala spisovatelský kurz a napsala svou prvotinu Setkání na osmém nástupišti, která jí okamžitě byla vydána. Od té doby píše Carole Matthewsová pravidelně dvě knihy ročně a jak sama říká – to, že může pracovat z domova, ji velmi baví.
Ze všech románů, které Carole Matthewsová napsala, si sama nejvíce cení románu S tebou nebo bez tebe, ke kterému shromažďovala materiál v Nepálu. V nakladatelství Cosmopolis vyšly její knihy Slunečné dny a mořský vánek a Čokoládový klub.

Zdroj informací: Knihy Dobrovský

 

Vyhrajte knihu Čokoládové nebe

Lucy věřila ve své manželství, dokud v manželské posteli neobjevila cizí ženu. Autumn se připravuje na to, aby svého přítele představila rodičům – budou s výběrem své dcery spokojení? Naďa je vdaná za gamblera, který o svých problémech navíc lže. A Chantal? Ta čeká dítě, které možná není s jejím manželem. Všechny čtyři jsou členkami Čokoládového klubu – existuje na světě tolik čokolády, aby zvládly všechny výzvy?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Čokoládové nebe vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Čokoládové nebe
probíhá od 21. února do 6. března 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Čokoládové nebe

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČokoládové nebe

Matthewsová, Carole

Cosmopolis, 2023

Napsat komentář