Zahrajte si o finále české fantasy trilogie

pisen_valky
Bard Minanger se potřetí vrací, aby zjistil, co se stalo s drakobijcem Cuchenanem – bude potřeba každé síly k tomu, aby se postavili blížící se válce, která je téměř na delavských hranicích. Podaří se dobru vyhrát nad vším zlým?

Bard Minanger a finální boj se zlem

Válka přichází k hranicím Delavy. Nepřátelé pochodují zemí, plení a pálí, co jim přijde do cesty, a město Dussu může zachránit jen opravdový hrdina z písní, drakobijce Cuchenan. Jenže ten není k nalezení. Lesem, kde zmizel, se ozývají písně divoženek, koruny stromů mlčí a ve vzduchu je cítit smrt. K tomu, aby zjistil, co se stalo, bude muset bard Minangar vystrčit hlavu zpod ženských sukní a udělat to, co nikdy předtím – vzít místo harfy do ruky meč. Nebo alespoň pěstní dýku… Fantasy dobrodružství vrcholí. Vydejte se do světa, kde praskají štíty i dámské živůtky a krev teče tak snadno jako víno!

Píseň války

Autorka: Michaela Merglová

Vydalo: nakladatelství Epocha
Počet stran: 656
Vazba: brožovaná
Vydáno: 12/2022
ISBN: 978-80-278-0010-8

Přečtěte si více o knize Píseň války, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Epocha.

 

epocha

Nakladatelství Epocha ve stávající podobě existuje a vydává od října roku 2002. Navazuje na činnost stejnojmenného subjektu, který vznikl roku 1996. Jeho ediční profil byl tehdy vyhraněný, soustředil se na historii prezentovanou životopisnými monografiemi významných postav českých, ale i světových dějin. V roce 2002 se Epocha rozšířila, a to nejen personálně, ale především koncepčně. Její ediční záběr se rozrostl o další žánry a s tím se rozšířila i autorská základna, která se neomezuje jen na domácí zdroje.

 

O autorce

Michaela Merglová (* 1990) je plzeňská rodačka, která byla třikrát pasována na Lady řádu fantasy v soutěži O nejlepší fantasy a v posledním ročníku se stala vítěznou nositelkou meče. Kromě sborníků z literárních soutěží jako Žoldnéři fantasie nebo Cena Karla Čapka se její povídky objevily také v antologiích Mladé čarodějky (2017), Mlok (2017), Koleje smrti (2018), Ve stínu magie (2019), Krásky a vetřelci: Pulp stories (2021) či Lockdown (2021). I když už vyzkoušela různé žánry, nejraději se vrací ke klasické fantasy meče a magie. Knižně debutovala v roce 2019 úspěšnou hrdinskou fantasy Píseň oceli a hned o rok později zavedla čtenáře do drsného špinavého přístavu v románu Prokletá věž (2020). Její debut se nakonec dočkal pokračování s názvem Píseň severu (2021). Kromě psaní spolupracuje jako recenzentka s časopisem Pevnost, žije v Praze a pracuje v reklamě. A když ji všechno štve, staví se na józe na hlavu.

Zdroj informací: nakladatelství Epocha

 

Vyhrajte knihu Píseň války

Delava se pomalu připravuje na blížící se válku, nepřátelé pustoší okolí a nevinní občané města Dussu marně vyhlížejí svého drakobijce – kam se jen poděl? Jeho jedinou nadějí je bard Minanger, který je opět plně zaměstnán ženskými sukněmi. Vzchopí se, nahradí harfu zbraněmi a vydá se do boje? Podaří se mu najít drakobijce a společnými silami vyhnat zlo zpátky za hranice Delavy, kam patří?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Epocha vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Píseň války vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Píseň války
probíhá od 27. ledna do 9. února 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy Píseň války

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePíseň války

Merglová, Michaela

Epocha, 2022

Zahrajte si o finále české fantasy trilogie - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. alena5 napsal:

    Dobrý den, kniha dnes dorazila.Moc děkuji.

Napsat komentář