Zahrajte si o vzrušující únikovky v knižní podobě

ella-a-max-unikovky-perex
Máte doma malého čtenáře, který patří mezi milovníky dobrodružství? V tom případě pro vás máme inspiraci na knihy, kterými se rozhodně blýsknete. Knižní únikovky jsou totiž nejenom napínavé, ale především velmi zábavné. Vyzkoušejte si to sami.

Zábavné čtení plné rébusů a hádanek

Pro všechny milovníky únikových her, stejně jako pro všechny vášnivé čtenáře (ve věku 9+) je tu skutečná lahůdka: série čtyř úžasných únikovek v knižním formátu!
Pokud milujete dobrodružství a máte slabost pro řešení zapeklitých rébusů a hlavolamů, pak si je rozhodně nesmíte nechat ujít.

Nažhavte své mozkové závity a začtěte se do napínavých příběhů… Vzrušující dobrodružství vyžadují vaše maximální nasazení. V každé knížce najdete spojené stránky k rozstřižení, které vás pustí dál, pouze pokud se zdárně popasujete s mnoha výzvami a nástrahami.

Únik ze strašidelného domu vás za jedné temné noci zavede do starobylého venkovského sídla opředeného nejrůznějšími strašidelnými pověstmi. Únik z minulosti z vás zase udělá vězně v hlubinách času… Dokážete vyváznout se zdravou kůží? Tři záhadné dárky s tajemným vzkazem zavedou čtenáře na výpravu za ztraceným Santa Clausem a z Vánoční pasti bude třeba osvobodit zmizelé děti. Jen když úspěšně vyluštíte všech 24 hádanek, zachráníte Vánoce!

 

Únikovka – Únik ze strašidelného domu

unikovka-unik-ze-strasidelneho-domu-obalkaAutor: Jens Schumacher

Ilustrace: Hauke Kock
Počet stran: 50
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-7677-103-1

 

Únikovka – Únik z minulosti

unikovka-unik-z-minulosti-obalkaAutor: Jens Schumacher

Ilustrace: Hauke Kock
Počet stran: 50
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-7677-104-8

 

Únikovka – Tři záhadné dárky

unikovka-tri-zahadne-darky-obalkaAutorka: Eva Eich

Ilustrace: Toni Hamm
Počet stran: 50
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-7677-105-5

 

Únikovka – Vánoční past

unikovka-vanocni-past-obalkaAutorka: Eva Eich

Ilustrace: Toni Hamm
Počet stran: 50
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2022
ISBN: 978-80-7677-106-2

Přečtěte si více o knihách Únik ze strašidelného domu, Únik z minulosti, Tři záhadné dárky a Vánoční past, které do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihy ze série Únikovky

Knižní únikovky poslední dobou získávají na popularitě, protože čtenáři jsou nejen pohlceni napínavým příběhem, ale především během jeho čtení musí sami vyřešit řadu zapeklitých hádanek, rébusů a hlavolamů, jejichž vyřešení je posune dál. A nyní si můžete s námi zasoutěžit hned o čtyři příběhy. Vydejte se do strašidelného domu, vymyslete, jak navždy neuváznout v minulosti, vypátrejte ztraceného Santa Clause a osvoboďte zmizelé děti. Stačí se pustit se do luštění!

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které jeden z vás může čtyři knihy ze série Únikovky: Únik ze strašidelného domu, Únik z minulosti, Tři záhadné dárky a Vánoční past vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy ze série Únikovky
probíhá od 21. prosince 2022 do 3. ledna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 1 sadu čtyř knih ze série Únikovky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeÚnikovka – Tři záhadné dárky
Zimní dobrodružství

Eich, Eva

EllaaMax, 2022

zobrazit info o knizeÚnikovka – Únik z minulosti

Schumacher, Jens

EllaaMax, 2022

zobrazit info o knizeÚnikovka – Únik ze strašidelného domu

Schumacher, Jens

EllaaMax, 2022

zobrazit info o knizeÚnikovka – Vánoční past
Zimní dobrodružství

Eich, Eva

EllaaMax, 2022

Napsat komentář