Zasoutěžte si o hledání ideální manželky

Markyz_Hleda_Zenu-nahled
Teploty klesají, krize neustupuje – ideální podmínky pro zachumlání se pod deku s příjemnou knihou. Existuje snad lepší volba než romantický příběh o tom, jak se protiklady přitahují? Když je navíc zasazen do časů plesových sezón a sňatků z rozumu?

Když se protiklady přitahují

Dominic, markýz z Mertonu, dospěl k názoru, že by se měl oženit. Jak by řekl jeho poručník, je to prostě povinnost. Důležité je vyhnout se silné vášni a citům a najít si tu správnou nevěstu. Musí být urozená, tichá, dobře vychovaná, ucházející, musí vědět, co se od markýzy očekává. A hlavně nesmí mít sklony ke skandálům!

Dotty Sternová byla pozvána Worthingtonovými, aby se s nimi zúčastnila společenské sezony v Londýně. Je sice jen dcerou venkovského baroneta, vyniká ale krásou, bystrou myslí, břitkým vtipem a upřímnou povahou. To ale její okolí poněkud vyvádí z míry. A nejvíc Dominika. Na Dotty je totiž něco, čemu nedokáže odolat. A než se naděje, zachraňuje spolu s ní štěňata, koťata, a nakonec i malého zlodějíčka.
Dotty vůbec neodpovídá jeho představě ideální manželky a rozhodně by ho s ní nečekal klidný život. Tak proč mu připadá… prostě dokonalá?

Markýz hledá ženu

Autorka: Ella Quinnová
Přeložila: Blanka Heřmánková

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 328
Vazba: vázaná
Vydáno: 09/2022
ISBN: 978-80-271-3650-6

Přečtěte si více o knize Markýz hledá ženu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A přečtěte si také naši recenzi knihy.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Markýz hledá ženu

Markýz z Mertonu je ve fázi života, kdy by se měl oženit. Je to jeho povinnost. Co ale od své budoucí manželky očekává? Rozhodně ne vášeň a city. Ideální paní markýzová musí být urozená, tichá, vychovaná a připravená na život po jeho boku. Hlavně žádné skandály! Jenže všechny jeho plány jdou stranou, když se seznámí s Dotty Sternovou, dcerou venkovského baroneta, která je nejen krásná, ale i chytrá, vtipná a upřímná. Tedy vůbec nesplňuje markýzovy požadavky a rozhodně by s ní nebyl klidný život. Jenže citům nelze zabránit…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Markýz hledá ženu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Markýz hledá ženu
probíhá od 29. listopadu do 12. prosince 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMarkýz hledá ženu

Quinnová, Ella

Cosmopolis, 2022

Zasoutěžte si o hledání ideální manželky - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. 135evik napsal:

    Dobrý den, dnes jsem obdržela knihu Markýz hledá ženu, a kterou děkuji!

Napsat komentář