Zasoutěžte si o kouzelný vánoční příběh nejen o dárcích

zazrak-o-vanocich-perex
Do městečka dorazil zvláštní dřevěný betlém, jehož postavičky vyslechly už spoustu vánočních přání. Nikdo si však nevšiml, že také jim něco chybí a něco by si přáli. Až jednou obživne jedna z postav přímo vedle Šimona a ten se rozhodne to změnit.

Obživlý betlém

Do městečka přijel dřevěný betlém. Ale takový zvláštní. Nikdo neví, kdo ho vyrobil, každé postavě něco schází a hlavně – dřevěné postavy ožívají! Ale jsou takové trochu smutné: celé dny a celé noci prostojí uprostřed vánočního těšení a poslouchají vánoční přání, co by kdo chtěl dostat nebo někomu dát, ale na ně si nikdo nevzpomene. Až Šimon, obyčejný kluk ze druhé třídy, kterému jednou v noci jedna z postav obživne přímo před očima, dostane nápad, strhne celou třídu a postavám vyrobí dárky…

 

Zázrak o Vánocích

Autorka: Hana Zobačová

Vydalo: nakladatelství Portál
Ilustrace: Magda Veverková Hrnčířová
Počet stran: 80
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2022
ISBN: 978-80-262-1546-2

Přečtěte si více o knize Zázrak o Vánocích, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Portál. Můžete si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly další oblasti jako sociologie, politologie, zdraví, média, antropologie, ekologie, filozofie, ekonomie, sémiotika či kulturologie.

 

Vyhrajte knihu Zázrak o Vánocích

Předvánoční čas je plný těšení, příprav a radosti. Postavičky v dřevěném betlému, který přijel do městečka, však veselé nejsou, ba naopak. Každé z nich totiž něco chybí, a přestože už vyslechly mnoho vánočních přání, na ně si zatím nikdo nevzpomněl. Vše se však změní, když jedné noci obživne jedna z postav přímo před očima druháka Šimona. Ten dostane nápad, pro který nadchne i spolužáky a všem postavičkám dárky vyrobí. Přečtěte si s dětmi krásný vánoční příběh o tom, že je hezké dárky dostávat, ale ještě hezčí je je rozdávat!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Portál vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zázrak o Vánocích vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zázrak o Vánocích
probíhá od 17. do 30. listopadu 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Zázrak o Vánocích

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZázrak o Vánocích

Zobačová, Hana

Portál, 2022

Napsat komentář