Uvařte si dobroty ze seriálu Přátelé

Pratele_Oficialni kucharka ze serialu_uvodni
Kdo by nemiloval slavný komediální seriál Přátelé? Ten byl odjakživa plný komických scén, ale i dobrého jídla. Teď si konečně můžete uvařit nejznámější pokrmy z legendárního sitcomu – díky kuchařce od Amandy Yee.

Pozvěte přátele a nachystejte jídlo podle některého z více než stovky ikonických receptů inspirovaných úspěšným seriálem Přátelé. Když si znovu pustíte jednotlivé epizody, jistě si uvědomíte, že jídlo je jeden z pilířů lidské pospolitosti. Právě nadčasovost a uvěřitelnost příběhů odehrávajících se kolem jídla utkvěla v paměti fanouškům na celém světě. Ať už jste ostřílení šéfkuchaři jako Monica, rozjíždíte cateringovou firmu jako Phoebe, nebo jste rození fanatici jídla jako Joey, nabízíme vám spoustu originálních receptů pro kuchaře na všech úrovních. Každá kapitola – chuťovky, polévky, saláty, sendviče, hlavní jídla, dezerty a nápoje – nabízí kultovní pochoutky jako Rachelin masový trifle, Phoebiny kelímky s granitou, Joeyho sendvič s masovými koulemi, vejce pro Chandlera, Rossovy ruce pálící fajitas i Moničino díkůvzdání přátelům. Kuchařka plná barevných fotografií a snadných návodů je dokonalým průvodcem po všech zásadních delikatesách z Přátel.

 

Přátelé. Oficiální kuchařka ze seriálu

Autorka: Amanda Yee
Přeložila: Stanislava Moravcová

Počet stran: 176
Vazba: vázaná
Formát: 210×260 mm
ISBN: 978-80-276-0252-0
Doporučená cena: 499 Kč

Knihu Přátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu vydalo nakladatelství Slovart v edici Kuchařky a gastronomie.

 

Ukázka z knihy

Pratele_Oficialni kucharka ze serialu_ukazka1Pratele_Oficialni kucharka ze serialu_ukazka2

Prohlédněte si další ukázky.

 

Edice Kuchařky a gastronomie

V této edici nakladatelství Slovart vyšla už řada zajímavých a podnětných kuchařek s recepty na delikatesy, z jakých se vám budou sbíhat sliny. Vyzkoušejte např. také knížky Vášeň pro grilováníDnes napeču!Sladký život bez lepkuPryč s cukrem! nebo Letní kuchyně. Pro mlsné a zručné muže tu pak mají Kuchařku pro chlapy.


Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlast, Encyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí. Za poslední roky si nakladatelství Slovart výrazně upevnilo pozici na českém knižním trhu, o jeho knihy je i velký mediální zájem a patří mezi nejvyhledávanější nakladatelství ze strany tuzemských i zahraničních obchodníků, běžných zákazníků i autorů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePřátelé. Oficiální kuchařka podle seriálu

Yee, Amanda

Slovart, 2022

Napsat komentář