Zahrajte si o životní lekci pro rozmazlenou blondýnu

holka_pres_palubu
Piper Bellingerová byla zvyklá, že jí její otčím splní každé přání a koupí jí vše, na co si ukáže. Jenže když se party na střeše zvrtne, přeteče pohár jeho trpělivosti a ji i její sestru pošle na druhý konec pobřeží, aby se postaraly samy o sebe. Zvládnou to?

Z luxusu do zapadlého baru

Piper Bellingerová je zhýčkaná osmadvacetiletá dívka, které bohatý otčím poskytne, co si jen zamane. Jenže… když jednou vypije moc šampaňského a party na střeše se tak trochu zvrtne, odstřihne ji od rodinných financí a spolu se sestrou je pošle do zapadákova na druhém konci pobřeží, kde mají vést bar svého zesnulého otce.

Kamkoli se na malém městě vrtne, potkává Brendana, mohutného vousatého námořního kapitána, který je od první chvíle přesvědčený, že Piper tam dlouho nevydrží. Hvězda sociálních sítí, co se ráda baví, a drsný rybář jsou sice naprosté protiklady, ale vře mezi nimi nepopiratelná přitažlivost. A Piper musí svému nevlastnímu otci (a tomu otravnému rybáři taky) dokázat, že se o sebe dokáže postarat. Copak to opravdu může být tak strašné?

 

Holka přes palubu

Autorka: Tessa Bailey

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Lucie Libovická
Počet stran: 360
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2022
ISBN: 978-80-271-3546-2

Přečtěte si více o knize Holka přes palubu, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku nebo naši recenzi.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Ukázka z knihy

U obrubníku zastavil černý lincoln. Piper si dvakrát zkontrolovala poznávací značku, nasedla a zavřela za sebou dveře. „Co takhle vloupat se do bazénu a parádně si to užít? Nebyl by to nejlepší způsob, jak vytlouct klín klínem? Pak by byl z Adriana chlap, co se rozešel s legendou.“
„No páni!“ vydechla Kirby. „Hodláš vzkřísit Piper model dva tisíce čtrnáct?“
Tohle je odpověď, že jo? V životě nezažila lepší časy než ten rok, kdy jí bylo jednadvacet. Tehdy se proháněla po Los Angeles jako frajerka, divoce si vyhazovala z kopýtka a jednoduše se proslavila prostě tím, že byla slavná. Byla to pro ni rutina, jen se pohybovala v zaběhnutých kolejích, nic jiného. Možná je načase znovu získat svou korunu. Třeba jí pak nebudou znít v hlavě Adrianova slova, která jí bzučela na pozadí mysli jako kolovrátek a nutila ji přemýšlet, jestli nakonec neměl pravdu. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Holka přes palubu

Piper a její sestra Hannah byly zvyklé na život v luxusu, který jim dopřával jejich bohatý otčím. Tomu však jednoho dne dojde s dívkami trpělivost a rozhodne se, že je čas, aby se o sebe postaraly samy. V zapadákově na druhém konci pobřeží je bar jejich zesnulého otce, který jim otčím dá na starost. Piper si tak musí zvyknout na to, že nic není zadarmo, a postavit se na vlastní nohy, jenže ji rozptyluje mohutný kapitán Brendan, který jako by byl všude, kam se Piper vrtne. Mohl by vztah hvězdy sociálních sítí a drsného rybáře fungovat? To si přečtěte v knize Tessy Bailey.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Holka přes palubu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Holka přes palubu
probíhá od 6. do 19. září 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Holka přes palubu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHolka přes palubu

Bailey, Tessa

Cosmopolis, 2022

Napsat komentář