Hledání štěstí ve vztahu se sebou samým

zamerne-nezadani
Štěstí je obecně vnímáno jako něco, co si zasloužíme, pokud dosáhneme určitých hmatatelných statků. Je to nastavené správně? Co je vlastně štěstí? Jak jej lze dosáhnout? A co s tím má co společného vztah se sebou samými?

„Byli jsme naprogramováni, abychom si mysleli, že štěstí je ostrov, ke kterému musíme doplout. Pokud se k němu nedostaneme, nikdy šťastní nebudeme. Tím ostrovem může být dům, láska, práce, cokoliv. Ale štěstí nežije na ostrově. Štěstí je stav, který můžeme vytvořit hned dnes. Je podmíněn jen způsobem, jakým to uděláme. Štěstí také není nic konstantního. Přichází a odchází. Jako příliv a odliv. Některé dny je snadné cítit se šťastný. Jindy je to obtížnější. Ale štěstí začíná volbou, tak jako všechno ostatní.“ Vydejte se společně s autorem třemi etapami cesty za nalezením štěstí ve vztahu se sebou samým, jež se pak stane odrazovým můstkem k zdravějším a plnohodnotnějším vztahům i s ostatními lidmi. „Nas*raný“ terapeut John Kim přichází s další upřímnou knihou o (mezi)lidských vztazích, v níž otevřeně popisuje své zkušenosti a poznatky ze života.

Záměrně nezadaní

Všechno předefinujte a nejprve najděte sami sebe
Autor: John Kim
Přeložila: Veronika Zavřelová

Počet stran: 344
Vazba: vázaná
Formát: 130×207 mm
ISBN: 978-80-8111-598-1
Doporučená cena: 369 Kč

Knihu Záměrně nezadaní vydalo nakladatelství Noxi.

 

O autorovi

John Kim je licencovaný terapeut a životní kouč, spoluzakladatel TAT Lab & Lumia Coach Training a nejprodávanějším autorem. Johnova cesta ho vedla k tomu, aby se stal průkopníkem v oblasti svépomoci.

Zdroj informací: TheAngryTherapist.com (přeloženo)


Vydavatelství Noxi působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Zatím vydali téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřují. Tomu přizpůsobili i své webové stránky. Nakladatelství se zaměřuje hlavně na knihy o zdraví – zdravém životním stylu, receptech – kuchařky, smoothie, detox, ale také na self help a duchovní tématiku pro klid duše a v neposlední řadě také na beletrii. S rokem 2015 po deseti letech vyměnili staré logo za nové, aby více propojili logo s jeho významem, a to ten, že knížky se čtou hlavně v noci.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZáměrně nezadaní
Všechno předefinujte a nejprve najděte sami sebe

Kim, John

Noxi, 2022

Napsat komentář