Zasoutěžte si o příběh lásky a podvodu

tretipolovicka-nahled
Skye je na vrcholu euforie – právě se zasnoubila s pohledným starším mužem, je krásná, chytrá a bohatá. Co by se mohlo pokazit? Kromě toho, že její snoubenec Burke už dávno ženatý je? Co to tedy hraje za hry? A jakou to má spojitost s tím, že přišel o práci?

Milovaná navzdory psychické poruše?

Když ji její přítel Burke požádá o ruku, Skye Starlingová se vznáší na obláčku štěstí. Je chytrá, krásná a pochází ze zámožné rodiny, a tak to na první pohled vypadá, že jí leží celý svět u nohou. Ve skutečnosti však bojuje s obsedantně kompulzivní poruchou, která jí zabraňuje navazovat milostné vztahy. Ale Burke – pohledný, starší a emocionálně vyzrálý muž – tvrdí, že ji chce… navždy!

Akorát že Burke není tím, za koho se vydává. Je šťastně ženatý s Heather a Skye jen využívá pro své vlastní záměry. Aniž by postřehla, že se řítí do záhuby, začne Skye plánovat svatbu a Burke zatím svůj plán vypracovává k naprosté dokonalosti. Jenže dokonalý plán prostě neexistuje a neexistuje ani jedna pravda.

 

Třetí polovička

Autorka: Carola Loveringová
Přeložila: Kateřina Prešlová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 368
Vazba: vázaná
Vydáno: 10/2021
ISBN: 978-80-271-3289-8

Přečtěte si více o knize Třetí polovička, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. Nezapomeňte si přečíst ukázku. A přečtěte si také naši recenzi knihy.

 

logo_Cosmopolis_120x60

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Třetí polovička

Skye Starlingová je chytrá, krásná, bohatá a má pocit, že jí celý svět leží u nohou. Tento pocit ještě více umocní žádost o ruku od jejího přítele Burkeho. Je ale všechno takové, jak se na první pohled zdá? A tak zatímco Skye, která bojuje s obsedantně kompulzivní poruchou, plánuje svatbu, Burke dotahuje svůj skvělý plán k dokonalosti. O co se tento pohledný, starší a emocionálně vyzrálý muž vlastně snaží? Kromě toho, že se zapomněl zmínit, že už je dávno ženatý…

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Třetí polovička vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Třetí polovička
probíhá od 1. do 14. února 2022.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Třetí polovička

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTřetí polovička

Loveringová, Carola

Cosmopolis, 2021

Napsat komentář