Zahrajte si o úl plný ilustrací

soutez-byl-jednou-jeden-ul
Zajímalo vás někdy, jak se rodí včela? Jaké jsou její první krůčky? Jaká dobrodružství se pro ni skrývají v úlu? A jak probíhá setkání s včelí královnou? Odpovědi naleznete v této milé knížce plné krásných ilustrací.

Celá generace malých včeliček

Snad všichni znáte Karafiátovy Broučky. Byl jednou jeden úl, milá, laskavá i humorná knížka, navazuje na život drobného hmyzu v naší přírodě, když pro vás děti otevírá svět života včel. Prožijete veliké dobrodružství s jednou generací malých včeliček, které se zrovna narodily. Musí se všemu naučit pod vedením své starší sestřičky Klárky a užijí si u toho spoustu legrace. Poznávají různé práce v úlu a později na prvních proletech i svět kolem. Každá včelička si najde své místo a své povolání. Setkají se i s královnou včelí matkou, a také poznají hodného včelaře Káju. Tak už rychle otevřete první stránku, naše včeličky se právě rodí…

byl-jednou-jeden-ul-ukazka-1

 

Byl jednou jeden úl

Autor: Karel Sládek
Ilustrace: Markéta Vydrová

Vydalo: nakladatelství Triton
Počet stran: 96
Vazba: vázaná
Vydáno: 11/2021
ISBN: 978-80-7553-910-6

Přečtěte si více o knize Byl jednou jeden úl, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Triton. Pokochejte se ukázkou plnou krásných ilustrací.

 

triton_logo120x60

Nakladatelství Triton působí na českém knižním trhu již od roku 1991 a počtem vydaných titulů se každoročně řadí mezi 6–10 největších knižních nakladatelství v republice. Specializuje se především na knihy odborné lékařské, psychologické, filosofické, historické a pedagogické, jakož i na učebnice pro VŠ studenty, beletrii, sci-fi a literaturu faktu.

 

Vyhrajte knihu Byl jednou jeden úl

Před desítkami let jsme měli Broučky, dnes na jejich dobrodružství navazujeme dalším drobným hmyzem – obyvateli včelího úlu. Pojďte si zalistovat knihou, která prostřednictvím krásných ilustrací mapuje život včelky, počínaje jejím narozením a prvními krůčky. Celou jednu generaci malých včeliček doprovodíme na cestě prvních vzletů, při hledání povolání, při setkání se s včelí královnou i s včelařem Kájou.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Triton vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Byl jednou jeden úl vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Byl jednou jeden úl
probíhá od 9. prosince do 22. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 ilustrované knihy Byl jednou jeden úl

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeByl jednou jeden úl

Sládek, Karel

Triton, 2021

Zahrajte si o úl plný ilustrací - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. hkohoutice napsal:

    Dobrý den,
    moc děkuji, kniha BYL JEDNOU JEDEN ÚL včera došla a je nádherná. Moc děkuji HK

Napsat komentář