Ilustrované příběhy ze světa křesťanství

Biblicke pribehy pro deti
Pronikněte do světa náboženství a seznamte se s nejoblíbenějšími příběhy ze Starého a Nového zákona. Doprovází je bohaté a barevné ilustrace a jsou přizpůsobeny dětským čtenářům. Mohou posloužit i jako první Bible pro zvídavé děti.

Objevte dvacet devět nejoblíbenějších biblických příběhů ze Starého a Nového zákona. Tato kniha poslouží jako první vhodná Bible pro děti. Všechny příběhy jsou bohatě ilustrované a převyprávěné pro malé čtenáře.
Stvoření světa, Noemova archa, Babylonská věž, Abraham a Sára, Jákob a Ezau, Josef a jeho barevný plášť, Mojžíš v Egyptě, Mojžíš a Izraelité, Izraelité dobývají Jericho, První král Izraele, David a Goliáš, Král Šalamoun, Daniel a lvi, Jonáš a velryba, Vánoční příběh, Ježíš v chrámu, Ježíšův křest, Ježíš a jeho učedníci, Ježíš nasytí pět tisíc lidí, Ježíš chodí po vodě, Žena u studny, Dobrý Samaritán, Díra ve střeše, Ztracená ovce, Zacheus, Marnotratný syn, Jairova dcera, Vzkříšení Lazara a Velikonoční příběh.

Ukázka z knihy

Biblicke pribehy pro deti ukazka

Biblické příběhy pro děti

Ilustrátorka: Diane Le Feyer
Přeložili: Dalibor Jiří Vik, Barbora Viková

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 195×205 mm
ISBN: 978-80-276-0197-4
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Biblické příběhy pro děti vydalo nakladatelství Slovart, kde najdete další ukázky.


Společnost Nakladatelství Slovart, s.r.o., byla založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě. Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury (např. Naše vlastEncyklopedie naší přírody) s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBiblické příběhy pro děti

Slovart, 2021

Napsat komentář