Získejte průvodce světem Manga postaviček

manga-manie-perex
Líbí se vám Manga postavičky a rádi byste se je naučili nakreslit? Máme pro vás knihu, se kterou to bude hračka. Nabízí totiž řadu návodů a tipů, jak docílit toho, aby vaše kresby vypadaly profesionálně a měly šmrnc.

Kreslete Mangu jako profesionál

manga-manie-ukazkaChcete umět kreslit a zbožňujete Mangu? Naučte se tedy kreslit Mangu!

V této úžasné knize plné barev najdete návody, jak nakreslit více než 250 postav z vesmíru Manga, od romantických příběhů přes akční a dobrodružné až po fantasy. Objevte tajemství kreslení zářivých manga očí, rukou a nohou, figur, dynamiky pohybu i dechberoucích kostýmů. Překročte svět lidských postav a naučte se více o kreslení nadpřirozených stvoření, roztomilých i hrozivých, nebo třeba i oblíbených mazlíčků. Naučíte se dokonce i to, jak s vašimi postavami tvořit poutavé scény a jak dodat kresbám šťávu a šmrnc.

 

Manga mánie

Autor: Christopher Hart

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Pavla Němečková
Počet stran: 304
Vazba: brožovaná
Vydáno: 7/2021
ISBN: 978-80-7413-455-5

Přečtěte si více o knize Manga mánie, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

O autorovi

Christopher Hart je známý po celém světě hlavně knihami Jak kreslit…, Naučte se kreslit…, jeho knih se prodalo již přes 8 milionů. Je obdivován především pro jeho schopnost vytvářet roztomilé i dramatické postavy překypující osobností i osobitostí. Navíc se zaměřuje na současné styly a vždy svým čtenářům přinese to nejaktuálnější ze světa umění.
(Zdroj informací: nakladatelství Zoner Press)

 

Vyhrajte knihu Manga mánie

Styl Manga pochází z Japonska, ale mnoho fanoušků si už získal také u nás. Pokud mezi ně patříte i vy, určitě oceníte možnost naučit se, jak namalovat vlastní postavičky. V knize Christophera Harta najdete mnoho užitečných tipů a návodů od romantických příběhů až po fantasy scenérie. Tak neváhejte a pusťte se do vytváření vlastních komiksů!

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Manga mánie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Manga mánie
probíhá od 19. srpna do 1. září 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy návodů Manga mánie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManga mánie
Velká kniha kreslení mangy

Hart, Christopher

Zoner Press, 2021

Napsat komentář