Zahrajte si o výpravu za záchranou oberjarla Eraka

vykupne-za-eraka-audiokniha-perex
Sotva hraničář Halt a jeho učeň Will unikli jednomu nebezpečí, už se vydávají vstříc dalšímu. Tentokrát bude jejich úkolem vyplatit výkupné za oberjarla Eraka. Podaří se jim doputovat až do daleké Aridy, když nebezpečí číhá na každém kroku?

Nebezpečná cesta neznámou krajinou

Tentokrát se Halt a Will vydávají zachránit oberjarla Eraka, skandijského vůdce, do pouštní země Aridy. Má-li být ale jejich cesta úspěšná, potřebují spolu s výkupným mít i někoho z královského rodu – tak princezna Kassandra, neboli Evanlyn, přemluví svého otce, aby jí dovolil odplout na jih s hraničáři. K výpravě se ještě připojí Horác a Gilan, aby byla princezna dostatečně chráněná.

Dostane se ale šestice přes poušť, kde řádí znepřátelené kmeny a kde jim na každém kroku hrozí neznámá nebezpečí? Pomohou jim jejich hraničářské schopnosti v neznámé krajině?

 

Výkupné za Eraka

Autor: John Flanagan

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Matouš Ruml
Překlad: Zdeňka Tenklová
Délka: 12 hodin 43 minut
Vydáno: 3/2021

Přečtěte si více o audioknize Výkupné za Eraka, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

John Flanagan je australský spisovatel, který nejprve pracoval jako reklamní textař a později redaktor na volné noze. Věnoval se také psaní scénářů pro televizní komedie. Vlastní fantastický svět, do kterého vstupují čtenáři po celém světě, původně vytvořil pro svého syna, kterého chtěl zábavným způsobem přivést ke čtení. Dnes patří k nejproduktivnějším australským prozaikům a mezi jeho velmi úspěšné počiny patří především fantasy série Hraničářův učeň.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Výkupné za Eraka

Královský hraničář z Araluenu Halt O’Carrick se vydává se svým učněm Willem na dalekou výpravu do Aridy, aby zde složil výkupné za oberjarla Eraka. K tomu ovšem potřebují nejen požadovanou sumu, ale také někoho z královského rodu, kdo pojede s nimi. Jenže cesta vede přes nebezpečnou poušť a pro znepřátelené kmeny by přítomnost princezny Evanlyn mohla být výzvou k útoku. Proto Halt s Willem dostávají k ruce další dva muže, ale bude to k odražení nepřátel stačit? To si poslechněte v audio verzi pátého dílu série Hraničářův učeň od Johna Flanagana, který namluvil Matouš Ruml.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Výkupné za Eraka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Výkupné za Eraka
probíhá od 21. května do 3. června 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Výkupné za Eraka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVýkupné za Eraka
Audiokniha

Flanagan, John

Audiotéka.cz, 2018

Zahrajte si o výpravu za záchranou oberjarla Eraka - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý den,
    vyhraná audiokniha Výkupné za Eraka mi byla elektronicky doručena.

    Děkuji, s pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář