Ukázka z knihy To si piš! (Ivona Březinová)

To si pis nahled
Spisovatelka Ivona Březinová nedá na tužky dopustit. Už jako malá je neustále třímala v ruce, psala a malovala. I teď při sobě nosí různé tužky, pera či propisky. Jaká je s nimi zábava, zjistíte díky pracovním listům, které obsahují celou řadu zajímavých úkolů, hádanek a rébusů.

Knihu To si piš! od autorky Ivony Březinové
vydalo nakladatelství JaS.

To si pis ukazka 3

To si pis ukazka 4

To si pis ukazka 5

To si pis ukazka 2

——————–

O autorce

Ivona Březinová je spisovatelkou na volné noze, šest let vedla semináře tvůrčího psaní na Literární akademii. Její prvotina Zrcátko pro Markétu načala bohatou řadu knih od leporel přes pohádky, příběhy pro malé čtenáře (F jako FíkVítej, Karle!Ďasík a Ďáblík), populárně naučné texty a encyklopedie až po romány pro teenagery. Pro dívky vydala literární cestopisy (tzv. Béčkovky) a nevyhýbá se ani závažným tématům (Lentilka pro dědu EduKluk a pesŘvi potichu, brácho, triptych Holky na vodítku). Mnohé její publikace získaly ocenění a byly přeloženy do cizích jazyků. Autorka ráda beseduje se svými čtenáři. Dále napsala knihy: To si piš!Ťapka, kočka stěhovaváPomeranče v podprsenceDeník vodnice PuškvoryKde jsi, Pierote?Lucka Luciperka či Řád sladkého sněhuláka.

Zdroj informací: Albatros Media

Juraj Martiška (*1969) Malíř a ilustrátor, který žije a tvoří v Dunajskej Lužnej. Po dokončení Strednej školy umeleckého priemyslu v Kremnici absolvoval malířství na Vysokej škole výtvarných umení v Bratislave u profesorů Ľ. Hološky a J. Bergra. Vedle volné tvorby ilustruje knihy pro děti a mládež, učebnice, příručky pro skauty a komiksy, věnuje se grafickému designu.

Zdroj: TZ


Nakladatelství JaS se zaměřuje na českou beletrii pro čtenáře od tří do sta let. Nevyhýbá se ani literatuře přicházející ze zahraničí. Vydává knížky začínajícím autorům i díla, na která se trošku zapomnělo. Nabízí autorům služby při vydávání vlastních děl samonákladem – poskytuje jim za úplatu plný nakladatelský servis od zpracování rukopisu po tisk (obchod je pak na autorovi samém). Jde o malé nakladatelství s roční produkcí do dvaceti titulů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTo si piš!

Březinová, Ivona

JaS, 2019

Napsat komentář