Zasoutěžte si o zapeklitý případ pro vyhořelého detektiva

podzimni-boogie-woogie-perex
Viktor Náplava je zkrachovalý detektiv, který na první pohled ztratil veškeré ambice. Ovšem když se dostane k případu, na který podle kolegů nemá, jeho motivace jako by se zázračně zázračně zvýšila. Ale bude to k úspěšnému vyřešení stačit?

Zkrachovalý detektiv proti mocným protivníkům

Detektivka ze současného Brna, která má vše, co k tomuto žánru patří: zapeklitý případ, svérázného detektiva, dívku v nesnázích i nerudného policistu.

Podzimní boogie woogie je detektivní příběh, který ve svižném rytmu nočního života v moravské metropoli rozvíjí zápletku, jež sahá daleko za hranice města. Zkrachovalý provinční detektiv se dostane k případu, který je na první pohled nad jeho síly. Osobní čest mu ale nedovolí nechat v nesnázích bezbrannou mladou ženu, a proto se pustí do rozplétání tajemství, které sahá do historie a přivádí na scénu mocné nepřátele.

 

Podzimní boogie woogie

Autor: Jan Švancara

Vydalo: nakladatelství Pointa
Počet stran: 144
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2020
ISBN: 978-80-7650-223-9

Přečtěte si o knize Podzimní boogie woogie více a prohlédněte si také ukázku.

 

Ukázka z knihy

Černé auto se pomalu rozjíždělo. Viktor si ještě pro jistotu cvakl zadní espézetku, ale nemyslel si, že ji bude k něčemu potřebovat. Holka bude zřejmě praktičtější, než by se od studentky estetiky dalo čekat. Estetické hodnocení při výběru partnera zjevně ustoupilo ekonomickým měřítkům. To se tatík nemá čeho bát, pomyslel si Viktor a vytočil Vránovo číslo. Auto se zastavilo.
„Ano, Vrána,“ ozvalo se z telefonu.
„Tak, pane Vrána, měl jste pravdu, kolem vaší dcery se motá nějaký chlap, od pohledu trochu podezřelý. Inu, na Audi A8 si asi nevydělal jako učitel dějepisu. Ale myslím, že nemusíte mít strach, že by Marcele něco udělal, spíš to vypadá…“
„Tupče!“ přerušil Viktora Vrána.
Okénko černé limuzíny šlo zvolna dolů. Z něj se vyklonil muž s telefonem u ucha a významně si klepal na čelo. Viktorovi došlo, že si měl místo kebabu zjistit, kdo to vlastně ten Vrána je. Patrně oprávněně přepokládal, že ho Viktor bude znát. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Podzimní boogie woogie

Když se svérázný detektiv Náplava dostane k nejnovějšímu případu, který přistál na jejich oddělení, probudí se v něm nebývalý zápal pro policejní práci. Přestože si všichni včetně něj myslí, že to bude nad jeho síly, osobní čest mu nedovolí nechat mladou dívku v nesnázích. Netuší však, že tím na sebe upoutá pozornost mocných nepřátel. Pokud vás zajímá, jak si povede, začtěte se do originálního případu.

Ve spolupráci s autorem Janem Švancarou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Podzimní boogie woogie vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Podzimní boogie woogie
probíhá od 5. do 18. února 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivky Podzimní boogie woogie

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePodzimní boogie woogie

Švancara, Jan

Pointa, 2020

Napsat komentář