Napínavé příběhy ze záchranné služby

O zivot
Jejich posláním je záchrana lidských životů. Bez ohledu na okolnosti a vážnost situace je pro ně záchrana člověka na prvním místě. Řeč je o záchranářích, kteří každý den na vlastní kůži prožívají příběhy napsané samotným životem. A ne vždy mají šťastný konec…

Během silvestrovské noci se před rozjetý vlak vrhne mladý muž. Na podlaze leží chlapec a silně krvácí z bodné rány. Matka paralyzovaná šokem zase přihlíží silnému astmatickému záchvatu své dcery… Autorka během své praxe na záchranné službě už zažila opravdu leccos. Všechno jsou to příběhy, které píše sám život.

Ukázka z knihy

Vždycky jsem byla dobrodružná povaha. Myslím, že právě díky tomu jsem jako nebetyčně naivní šestnáctiletá žába utekla k velkému matčinu zděšení k cirkusu. Kdo by se jí divil? Ne každý rodič sní o takové kariéře pro své dítě. Ovšem otec strávil nějaký čas jako potulný muzikant, takže kouzlu života na cestě dobře rozuměl. (str. 1)

O život

O život - knihy přímo od nakladatele, online knihkupectvíAutorka: Lysa Walder
Přeložila: Kateřina Orlová

Počet stran: 216
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7633-351-2
Doporučená cena: 289 Kč

 

Knihu O život vydalo nakladatelství Alpress. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

O autorce

Lysu Walder již v době studií lákal svět a dobrodružný život, proto se přidala k cirkusu putujícímu po Evropě, v němž strávila coby akrobatka čtyři roky. Později se rozhodla přece jen pokračovat ve studiu a dnes již přes patnáct let působí jako kvalifikovaná zdravotní sestra a záchranářka.


Nakladatelství ALPRESS vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO život

Walder, Lysa

Alpress, 2020

Napsat komentář