Jeden kult a devět sebevražd

Takovy normalni den_uvodni
Devět lidí, kteří se vůbec neznali, se jednou sejde na mostě a skočí vstříc smrti. Kdo je ale na tento nápad přivedl? Člen nějakého kultu? A je vůbec možné takový kult zastavit?

Jedné noci se na mostě setká devět lidí. Nikdy v životě se neviděli. Všichni se společně rozběhnou a skočí. Svědkem sebevraždy je několik cestujících z kolemjedoucího vlaku. Mezi nimi jsou i dva lidé, kteří také brzy skoncují se životem… jen o tom ještě neví. Policie se usilovně snaží odhalit toho, kdo sebevrahy vybírá. Jak ale zastavit kult, když člověk ani neví, že je jeho členem?

 

Takový normální den

Autor: Will Carvel
Přeložil: Zdík Dušek

Počet stran: 288
Vazba: vázaná
Formát: 138×207 mm
ISBN: 978-80-7633-359-8
Doporučená cena: 319 Kč

Knihu Takový normální den vydalo nakladatelství Alpress.

 

Ukázka z knihy

Nikomu už na něm nezáleží.
Než ho našli, uběhl téměř rok.
Veřejnost ztratila zájem a přesunula se k něčemu novému.
No tak nějaký starý schizofrenik odešel do lesa, aby spáchal sebevraždu. No a co? Je to snad nějaká ztráta? Co je to za zprávu? Naplánujte to jako dodatečný nápad.
Přiložte si pistoli k hlavě a zmáčkněte spoušť – pak není čas na pochybnosti. Skočte ze střechy vícepatrového parkoviště – je těžké vycouvat, když vám do nárazu na beton zbývá sedm metrů.
Na zemi leží lepicí páska, kterou si strhnul z obličeje, když si to rozmyslel a snažil se volat o pomoc. Nikdo nepřišel. Na zápěstích má škrábance od toho, jak se snažil uniknout, a kůra stromu je odřená od pout. Klíček, který odhodil mimo svůj dosah, leží pod listím. (str. 1)

Přečtěte si celou ukázku.


Nakladatelství ALPRESS vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTakový normální den

Carvel, Will

Alpress, 2020

Napsat komentář