Vítaný pomocník pro manželství

manzelstvi dobrodruzstvi ve dvou
Ať už plánujete vstoupit do svazku manželského, nebo jste již řadu let vdané či ženatí, můžete využít knihu hrou a prostřednictvím vtipných kreseb, citátů a námětů k zamyšlení posunout svůj vztah dál a naplnit ho novou energií. Hravou cestou tak upevníte svůj svazek.

Chystáte se na velké dobrodružství jménem manželství? Jste už nějaký čas spolu a bilancujete? Pak je tu právě pro vás tato kniha! Co vás na vašem partnerovi kdysi okouzlilo? Jaká je vaše oblíbená píseň? Jste do sebe pořád zamilovaní? Co jste se jeden od druhého naučili? – Když si na tyto otázky upřímně odpovíte, váš vztah se může prohloubit a můžete mít jasněji v tom, co očekávat od společného života. Knížka obsahuje řadu námětů k zamyšlení, vtipných kreseb a citátů, které potvrdí vaše zkušenosti, posunou vás dál a zároveň inspirují k tomu, jak vašemu vztahu dodat novou energii. Pomůže vám upevnit vztah a přistupovat ke vzájemným rozdílům s humorem, hravostí a jistou lehkostí.
Kniha je určena snoubeneckým párům, novomanželům i manželským párům, které hledají oživení svého vztahu. Vítaným pomocníkem se stane pro manželské poradce a pro ty, kdo druhé oddávají či připravují na uzavření manželství.

Manželství: dobrodružství ve dvou

Kniha hrou
Autorka: Carolina Costová
Přeložila: Markéta Štěpánková

Počet stran: 120
Vazba: brožovaná
Formát: 149×210 mm
ISBN: 978-80-7566-083-1
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Manželství: dobrodružství ve dvou  vydalo Karmelitánské nakladatelství.

O autorce

Carolina Costová je evangelická pastorka, terapeutka, režisérka, producentka a herečka, doprovází páry připravující se na vstup do manželství. Kromě toho organizuje setkání pro páry, které chtějí svůj vztah prohloubit. Spolu se svým manželem stála u zrodu několika internetových komediálních seriálů (Ma femme est pasteur, „Moje žena je pastorka“, a Bienvenue Chez Nous, „Vítej u nás“).

Zdroj informací: Karmelitánské nakladatelství


Karmelitánské nakladatelství se svojí nabídkou orientovanou na křesťanskou literaturu působí na knižním trhu od roku 1991. Dosud bylo pod jeho hlavičkou vydáno více než 1500 titulů. Nejdůležitější součástí jsou edice věnované duchovnímu životu, mezi nejúspěšnější patří Karmelitánská spiritualita a Malý duchovní život. Z kmenových autorů jmenujme např. Vojtěcha Kodeta nebo Kateřinu Lachmannovou.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeManželství: dobrodružství ve dvou – Kniha hrou

Costová, Carolina

Karmelitánské nakladatelství, 2019

Napsat komentář