Zasoutěžte si o inspiraci na vyprávění na dobrou noc

velka-knizka-na-dobrou-noc-perex
Mají vaše děti rády, když jim před spaním čtete pohádky nebo si společně vymýšlíte příběhy? V tom případě se vám bude líbit obrázkové leporelo, ve kterém se skrývá neomezené množství námětů a příběhů k vyprávění na dobrou noc.

Vyprávění, jehož autorem jste vy

Je čas jít na kutě? Pak je taky ten správný čas sáhnout po téhle kouzelné obrázkové knížce! Najdete v ní bohatou inspiraci pro každodenní vypravování na dobrou noc…

Třeba o tom, jak se ukládají ke spánku zvířátka na farmě. A taky lidé, kteří se o ně starají. V čem je to jiné ve městě? Nebo dokonce hluboko v lese? Jak nocují divoká zvířata? A co dělají hračky v obchodě, když všechno kolem spí?

Podívejte se, jak ožívá pohádkový svět. S touhle knížkou se do něj můžete vydávat znovu a znovu. Dobrou noc a sladké sny!

 

Velká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče

Autorka: Alexandra Helm

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Alexandra Helm
Počet stran: 12
Vazba: leporelo
Vydáno: 9/2020
ISBN: 978-80-88344-31-5

Přečtěte si více o knize Velká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče, kterou do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1 a ukázka 2.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihu Velká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče

Vydejte se na farmu, do lesa a nebo se podívejte, co dělají hračky, když se zavře obchod a všichni kolem se uloží ke spánku. Jaké příběhy objevíte na stránkách obrázkového leporela, jehož autorkou je Alexandra Helm, záleží už jen na vaší fantazii a představivosti vašich ratolestí. Na velkoformátových ilustracích se totiž skrývá mnoho možností a inspirace na každodenní vyprávění na dobrou noc.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Velká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Velká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče
probíhá od 22. září do 5. října 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 leporela Velká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVelká knížka NA DOBROU NOC pro malé vypravěče

Helm, Alexandra

EllaaMax, 2020

Napsat komentář