Zábava pro děti každého věku

dite_hra
Najít si čas na zábavu je důležité. Velkou inspiraci lze nalézt v knihách, které obsahují spoustu rad a tipů, jak se zabavit během přestávek či při dlouhém čekání nebo cestování. Milovníci rébusů ocení krásně ilustrovaná bludiště a nechybí ani příručka správného kouzelníka.

Tentokrát se známý spisovatel a výtvarník rozhodl seznámit dětské čtenáře se zvuky. Zvolil k tomu hravou metodu prostřednictvím barevných puntíků.

Další hravá kniha známého výtvarníka Hervé Tulleta je tentokrát zaměřená na zvuky. Hravou formou, jakou známe z jeho Knížky nebo Barev, rozpohybovává barevné puntíky, které tentokrát děti doprovázejí zvuky. Velký puntík je velké LA, zatímco malý jen malé la, to dá rozum…

Ukázka z knihy

La

La!

Knížka, která dělá zvuky
Autor: Hervé Tullet
Přeložil: Martin Bedřich

Počet stran: 64
Vazba: vázaná
Formát: 172×192 mm
ISBN: 978-80-262-1644-5
Doporučená cena: 199 Kč

Knihu La! vydalo nakladatelství Portál, kde najdete další ukázky.

O autorovi

Hervé Tullet je francouzský umělec, jeho Knížka nebo Barvy se staly bestsellery.

Zdroj informací: nakladatelství Portál

————————————————

S jednorožci a lamami se dá užít spoustu zábavy, stačí si vzít do ruky pastelky. Bludiště, křížovky, vystřihovánky, spojovačky a další úkoly čekají na vyřešení.

Kniha plná super zábavy s oblíbenými jednorožci a lamami!
Naučíš se kreslit jednorožce i lamy, projdeš s nimi zapeklitými bludišti, budeš je hledat ve složitých obrázcích, užiješ si skvělou zábavu při luštění křížovek, vystřihování obrázků, řešení spojovaček i při plnění dalších báječných úkolů. Navíc v knize najdeš desítky skvělých samolepek.
Tak neváhej, vezmi pastelky a nůžky a pusť se do všech jednorožčích a lamích úkolů.

Ukázka z knihy

Jednorozci a lamy

Jednorožci a lamy – kniha plná zábavy

Autor: Václav Ráž

Počet stran: 104
Vazba: brožovaná
Formát: 213×275 mm
ISBN: 978-80-271-1793-2
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Jednorožci a lamy – kniha plná zábavy vydalo nakladatelství Grada. Prolistujte si ukázku.

O autorovi

Václav Ráž je kreativní výtvarník, ilustrátor, kreslíř a fotograf. V roce 2014 obdržel ocenění SUK 2014 – Cena noci s Andersenem. Spolupracoval s několika periodiky, nakladatelstvím a reklamou. Nejstěžejnější tituly, projekty a spolupráce – Blesk, Marianne, Žena a život, Holiday Navigator, Czech Bussines Weekly, Albi česká republika a.s., Prague´s Barrel Tournament, Nadační fond Zdeňky Žádníkové, Trnky Brnky, Čtyřlístek, Mateřídouška, Nezbeda, nakladatelství Fragment, Triton. V současné době se věnuje úzké spolupráci s nakladatelstvím Grada, kde se podílí na sérii úspěšných dětských titulů například Co má vědět správný Čech. Ilustrováním knih pro děti si splnil svůj sen. Mezi jeho knihy patří např. Zábavné luštění a spojovačky pro šikovné děti,  Zábavná bludiště pro šikovné děti či Zábavné spojovačky pro šikovné děti.

Zdroj informací: nakladatelství Grada

————————————————

Abrakadabra! Pokud vás lákají kouzla a triky, stačí sáhnout po příručce s jednoduchými návody s barevnými ilustracemi. A budete kouzelnickou hvězdou každého večírku!

Chcete se naučit 101 cool kouzelnických triků? Ohromit kamarády ďábelsky chytrými karetními triky a zamotat jim hlavu mazanými eskamotážemi s mincí? Chcete nechat zmizet a zase objevit různé předměty? Osvojit si klasické triky s kouzelnickými kruhy a provazem? Toužili jste někdy umět číst myšlenky druhých lidí? Pokud jste odpověděli ano, je tato kniha přesně pro vás! Objevíte, jaká tajemství se za kouzly skrývají, a jednoduché návody s barevnými ilustracemi z vás udělají kouzelnického mistra.

Ukázka z knihy

101 hustych kouzelnickych triku

101 hustých kouzelnických triků

Autorka: Barb Whiter
Ilustrátor: Glen Singleton

Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Formát: 150×230 mm
ISBN: 978-80-7529-963-5
Doporučená cena: 189 Kč

 

Knihu 101 hustých kouzelnických triků vydalo nakladatelství Slovart, kde najdete další ukázky.

————————————————

Bludišťový detektiv Pierre a jeho kamarádka Carmen se vrací zpět, aby v Ostrovním městě ochránili drahocenné Kouzelné vejce. Aby se jim to podařilo, budou potřebovat pomoc při projití bludišti a nalezení ukrytých předmětů.

Ve třetím díle oblíbené série se nacházíme v Ostovním městě, kde se má vystavovat drahocenné vejce, které je veřejnosti ukázáno vždy jen jednou za padesát let. Nejsou tu jen naši přátelé – bludišťový detektiv Pierre a jeho kamarádka Carmen –, ale také dva záhadní muži se železnými maskami. Ochrání Pierre vzácné Kouzelné vejce, nebo se mu ztratí v bludištích?
Projdi si všechna ďábelsky složitá bludiště, najdi ukryté předměty, vyřeš zvláštní úkoly a další drobné záhady na každé stránce této fantasticky ilustrované knihy.

Ukázka z knihy

Bludiste 3

 

Bludiště 3 Zámek v oblacích

Autoři: Hiro Kamigaki, Chihiro Maruyama
Ilustrátor: IC4DESIGN

Počet stran: 36
Vazba: vázaná
Formát: 260×350 mm
ISBN: 978-80-271-1792-5
Doporučená cena: 249 Kč

 

Knihu Bludiště 3 Zámek v oblacích vydalo nakladatelství Grada. Prohlédněte si další bludiště díky ukázce a podívejte se na i předchozí knihu.

O autorech

Grafické studio IC4DESIGN je skupina ilustrátorů z japonské Hiroshimy založená Hirofumim Kamigaki. Toto studio bylo zvoleno mezi 200 nejlepších světových ilustrátorů roku 2010. Jejich klienty jsou Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe System, Newsweak a Toyota.

Zdroj informací: nakladatelství Grada

————————————————

Tipy, jak se zabavit během přestávek, po cestě vlakem a autobusem či při dlouhém čekání, nabízí nová kniha plná her pro jednoho nebo dva hráče. Součástí jsou i zábavné testy.

Přestávky ve škole už nikdy nebudou nuda! Přestávkovník ti přináší nepřeberné množství zábavy na každou z nich. Využiješ ho i na cesty vlakem, autobusem nebo kdekoliv při dlouhém čekání. Některé hry jsou pro jednoho, jiné pro dva nebo více hráčů. A co je úplně nejlepší? Potřebuješ k nim většinou jen tužku. Jako bonus najdeš v Přestávkovníku několik zábavných testů.

Přestávkovník

Super hry a zábava nejen na přestávky

 

Počet stran: 112
Vazba: brožovaná
Formát: 162×230 mm
ISBN: 978-80-271-1780-2
Doporučená cena: 179 Kč

 

Knihu Přestávkovník vydalo nakladatelství Grada.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLa!
Knížka, která dělá zvuky

Tullet, Hervé

Portál, 2020

zobrazit info o knizeJednorožci a lamy – kniha plná zábavy

Ráž, Václav

Grada, 2020

zobrazit info o knize101 hustých kouzelnických triků

Slovart, 2020

zobrazit info o knizeBludiště 3 Zámek v oblacích

Kamigaki, Hiro - Maruyama, Chihiro

Grada, 2020

zobrazit info o knizePřestávkovník
Super hry a zábava nejen na přestávky

Grada, 2020

Napsat komentář