Fantasy pro fanoušky draků

Letopisy dracich jezdcu_uvodni
Pokud patříte k milovníkům dobrodružných fantasy románů o dracích, elfech a magii, pak vás jistě zaujme novinka nakladatelství Alpress: Letopisy dračích jezdců od Nicole Conway.

Osud si s Jaevidem nešťastně pohrál. Napůl elf a napůl člověk nezapadá do žádného světa, dokud mu náhodné setkání s drakem nezajistí místo v Blybrigu, akademii pro bohaté a urozené. Jaeův případ je totiž výjimečný – už několik desetiletí si žádný drak nevybral jezdce z vlastní vůle. Jaeova výcviku se ujme Sile, muž s nevypočitatelnou povahou a tajemnou minulostí.

 

Letopisy dračích jezdců

Autorka: Nicole Conway
Přeložil: Ondřej Duha

Počet stran: 216
Vazba: vázaná
Formát: 135×205 mm
ISBN: 978-80-7633-080-1
Doporučená cena: 269 Kč

Knihu Letopisy dračích jezdců vydalo nakladatelství Alpress.

 

Ukázka z knihy

Ulric na mě čekal v té tmě. Neviděl jsem ho, dokud jsem nezavřel dveře a neotočil se, abych vylezl po rozviklaném žebříku do podkroví. Narazil jsem do něj, odskočil od jeho hrudi jako gumový míč a přistál přímo na zadku u jeho nohou. Upustil jsem balíček se zbytky mazance a ty se rozsypaly po zemi.
„Kde jsi byl?“ zaduněl Ulricův hlas ve tmě jako hrom.
Než jsem se vůbec stačil zamyslet nad odpovědí, natožpak utéct, popadl mě za vlasy. Trhnutím mě zvedl na nohy, přimáčkl mě ke zdi a odkopl zbytky mazance přes celou podlahu.
„Kradeš u sousedů?“ Rozmáchl se a udeřil mě přes obličej tak silně, až jsem měl pocit, že mi oči vyskočí z důlků. „Nebo pálíš za jejich dcerou?“ (str. 1)

Přečtěte si celou ukázku.

 

Nicole Conway

Nicole Conway je původem ze Severní Alabamy a navštěvovala Auburn University. Je šťastně vdaná a psaní se věnuje na plný úvazek. V současné době pracuje na sérii The Dragonrider Legacy, která má navázat na úspěšnou sérii The Dragonrider Chronicles (Letopisy dračích jezdců). Mezi její další publikovaná díla patří Mad Magic, Scales aj.

Informace byly čerpány ze stránky Goodreads.com.


Nakladatelství ALPRESS vzniklo v roce 1993 ve Frýdku-Místku. Od té doby se vyprofilovalo do podoby jedné z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Po skromných začátcích, kdy produkce čítala několik autorů, vydává nakladatelství ALPRESS každý rok téměř 150 titulů a počtem ročně vydaných knih se řadí mezi největší česká nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLetopisy dračích jezdců

Conway, Nicole

Alpress, 2020

Napsat komentář