Zahrajte si o hon na šíleného vraha

big_nocni-lovec-165010
Los Angeles otřásá případ sériového vraha, který svým obětem do ran zašívá tak hrůzné předměty, že to otřese i tak ostříleným detektivem jako je Robert Hunter. A o to silnější je proto policistova touha zvráceného pachatele dopadnout.

Děsivé předměty skrývající se v oběti

V Los Angeles řádí sériový vrah. Na ženách, které mu padnou za oběť, nejsou navenek patrné žádné známky násilí – jen zašité rány, v nichž se však nacházejí předměty tak hrůzné, že svědčí o mimořádně zvráceném pachateli.

Detektiv Robert Hunter se při honbě za pachatelem střetne se soukromou vyšetřovatelkou Whitney Meyersovou. Sledují stejnou stopu a zjišťují, že se pohřešují další ženy. Jsou ještě naživu? Podaří se dostihnout šíleného vraha dřív, než unese a bestiálně zabije další oběť? Jaké strašlivé tajemství skrývá minulost muže, který se dopouští tak nestvůrných zločinů?

 

Noční lovec

Autor: Chris Carter

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jakub Saic
Překlad: Jana Pacnerová
Délka: 12 hodin 29 minut
Vydáno: 6/2020

Přečtěte si více o audioknize Noční lovec, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku a přečíst naši recenzi knižní předlohy.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Ač zní jeho jméno typicky americky, Chris Carter je původem Ital narozený v Brazílii. Vystudoval psychologii a chování zločinců na Michiganské univerzitě a jako člen týmu soudní psychologie sám vyslýchal a studoval mnoho zločinců, včetně sériových a mnohonásobných vrahů, odsouzených k doživotním trestům. Než se pustil do kariéry spisovatele bestsellerových detektivek, asi deset let strávil jako kytarista v různých glamrockových skupinách v Los Angeles. Nyní žije v Londýně.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Noční lovec

Za svou kariéru se detektiv Robert Hunter už setkal s řadou krutých zločinců, ovšem zvrácenost pachatela v nejnovějším případu je příliš i na něj. Naštěstí na pátrání po něm není sám a soukromá vyšetřovatelka Whitney Meyersová by při dopadení vraha mohla být užitečnou pomocnicí. Podaří se jim ho dopadnout dříve, než si připíše další oběť? To si poslechněte v audio verzi thrilleru Chrise Cartera, který namluvil Jakub Saic.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Noční lovec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Noční lovec
probíhá od 28. srpna do 10. září 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Noční lovec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoční lovec

Carter, Chris

Audiotéka.cz, 2020

Zahrajte si o hon na šíleného vraha - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý den,
    vyhraná audiokniha Noční lovec byla umístěna na mou poličku na http://www.audioteka.cz

    Děkuji s pozdravem Petr Žurek

Napsat komentář