Užívat života s humorem

vtipynahled
Nakladatelství Cosmopolis vydává dvě knihy kreslených vtipů, které vám ukáží, jak si s humorem užít obávanou návštěvu u doktora i celoživotní manželství!

cosmopolis_logoNakladatelství Cosmopolis vzniklo na jaře roku 2015 a je součástí zavedeného Nakladatelského domu Grada. Logo značky v sobě zahrnuje hned několik významů: hřbety stojících knih, živoucí město a rytmus. Přináší tak svým čtenářům knihy z celého světa, zahraniční i českou beletrii všech žánrů, a současně drží prst na tepu doby. Pestrou skladbu žánrů (od detektivek a thrillerů přes humor až po čtení pro ženy) ilustruje také motto redakce: knihy všech barev.

————————————————

 

Jak se bavit při čekání v zdánlivě nikdy nekončící frontě v čekárně? Vezměte si do ruky knihu Jak si užít doktora!

Jak si užít doktora

Autoři: Michal Vaněček, Václav Ráž

Počet stran: 64
Vazba: brožovaná
Formát: 210×148 mm
ISBN: 978-80-271-1789-5
Doporučená cena: 149 Kč

Přečtěte si více o knize Jak si užít doktora.

Kniha plná skvělých vtipů o doktorech. Ať už máte či nemáte s doktory dobré zkušenosti, tak vás tato knížka přesvědčí, že nejdůležitější je brát naše lékaře – a hlavně dlouhé vysedávání v čekárnách – s humorem! Skvělý dárek, který zaručeně pobaví.

————————————————

A po návratu od doktora můžete svou milovanou polovičku obdarovat druhou knihou z této série nazvanou Jak si užít manželství.

Jak si užít manželství

Autoři: Michal Vaněček, Václav Ráž

Počet stran: 64
Vazba: brožovaná
Formát: 212×145 mm
ISBN: 978-80-271-1788-8
Doporučená cena: 149 Kč

Přečtěte si více o knize Jak si užít manželství.

Kniha plná skvělých vtipů o manželství. Ať už máte či nemáte s drahou polovičkou nějaké neshody, tak vás tato knížka přesvědčí, že nejdůležitější pro šťastné a spokojené manželství je brát ho s humorem! Skvělý dárek, který zaručeně pobaví.

O autorech

Michal Vaněček je autorem úctyhodné řady téměř třiceti knih povídek a pohádek. Ač to vypadá na první pohled zcela neslučitelně s pohádkami, jeho hlavní profesí jsou informační systémy.  Je spolumajitelem a ředitelem společnosti T-SOFT a.s., a to již 27 let. Mimo to se věnuje nadaci a charitativní činnosti. V rámci Nadace T-SOFT ETERNITY vydává též knížky, zejména s medicínskou tematikou nebo s tematikou, která je obtížně uplatnitelná komerčně. Sám se jako autor, spoluautor nebo manažer podílel na téměř šedesáti knižních titulech a CD. V současné době významně spolupracuje s nakladatelstvím Grada, kde vydává úspěšné a oblíbené knihy pro děti i pro dospělé. Mezi bestselery se řadí kniha – Co má vědět správný Čech.
Zdroj: grada.cz

Václav Ráž je kreativní výtvarník, ilustrátor, kreslíř a fotograf. Je členem České unie karikaturistů a na svém kontě má bezpočet ilustrací. Kreslil například do Čtyřlístku komiks Vilém a Bubál, komiks do Mateřídoušky, Mladé fronty a dalších. Nejvíce ho naplňuje tvorba pro děti a na svém kontě má již několik velice úspěšných knih pro malé čtenáře.
Zdroj: grada.cz


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Máte rádi kreslené vtipy ze života? Napište nám v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak si užít doktora

Vaněček, Michal - Ráž, Václav

Cosmopolis, 2020

zobrazit info o knizeJak si užít manželství

Vaněček, Michal - Ráž, Václav

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář