Vyhrajte povídky z lázeňského prostředí

povidky-lazenske-perex
Začtete se do útlé knížky Dagmar Grymové plné příběhů a situací, které vás mohou potkat při pobytu v lázních. Někteří čtenáři je možná prožili na vlastní kůži, na jiné léčebné procedury teprve čekají, ale i těm se bude čtení líbit.

Co se může stát v lázních

Doba je náročná, zkouší naši odolnost. K upevnění psychické rovnováhy může přispět tato útlá knížečka, která nám dopřeje nahlédnout do lázeňského prostředí. Jsou to střípky, útržky situací, které chceme nebo můžeme zažít. Třeba se tam také někdy vydáte, pokud jste tento způsob relaxace již neabsolvovali.

 

Povídky lázeňské

Autorka: Dagmar Grymová

Vydalo: Ing. Jana Sluštíková
Počet stran: 64
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 7/2020
ISBN: 978-80-270-7663-5

Přečtěte si více o knize Povídky lázeňské, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Povídky lázeňské

Lázně působí blahodárně nejen na naše tělo, ale také na ducha, protože si v nich odpočineme, uklidníme se a mnohdy zažijeme i veselé situace nebo najdeme nové přátele. Pokud si tento relax dopřáváte pravidelně, mnohé situace z knížky Dagmar Grymové budete možná znát, a pokud jste léčebnou kúru nikdy neabsolvovali, třeba vás čtení navnadí k tomu se na ni vydat.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Povídky lázeňské vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Povídky lázeňské
probíhá od 23. do 29. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Povídky lázeňské

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePovídky lázeňské

Grymová, Dagmar

nakladatelství Ing. Jana Sluštíková, 2020

Napsat komentář