Zvířecí pocity

Kdopak se tu chechta_uvodni
Zvířata se nemohou dorozumívat jazykem jako lidé, ale mají vlastní způsoby, jak vyjádřit radost, vztek nebo strach. Objevte je všechny díky bohatě ilustrované dětské knížce Kdopak se tu chechtá?

Když se potkají dvě spřátelené kočky, otírají se o sebe čumáčky, hlavou i celým tělem a přitom tiše předou. Rozzuření samci mrože se vztyčí, navzájem si ukazují svoje dlouhé ostré kly a nahlas řvou. A bezbranné lvíče skučí a žalostně naříká, když se něčeho bojí. Zvířata se spolu nemohou dorozumívat slovy jako my lidé, ale mají svůj vlastní jazyk. Umějí se radovat, dokážou se pěkně rozzuřit a mohou se i bát. A všechno tohle vyjadřují svým tělem.

 

Kdopak se tu chechtá?

Zvířata a jejich pocity
Autoři: Jens Poschadel, Tobias Pahlke
Přeložila: Lenka Pučalíková

Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Formát: 230×230 mm
ISBN: 978-80-88316-72-5
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Kdopak se tu chechtá? vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Kdopak se tu chechta_ukazka

 

Tobias Pahlke

Ilustrátor Tobias Pahlke vytvořil ilustrace k naučným knihám pro děti, jako jsou např. Musí si lvi stříhat hřívu?Chodí mýval brzy spát? či Copak ze mě bude?.

 

Doporučujeme

Nakladatelství Kazda vydalo řadu hezkých knížek pro děti a mládež, např. Jak zvířátka chodí spátSlyšíš, jak mluví stromy?Kdopak to tu běžel? nebo Velká cesta aneb jak se z nás díky slepici stali ochránci klimatu.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKdopak se tu chechtá?
Zvířata a jejich pocity

Poschadel, Jens - Pahlke, Tobias

Kazda, 2020

Napsat komentář