Jak zvířátka tráví den?

Chodi myval brzy spat_uvodni
Díky bohatě ilustrované a zábavné knížce Chodí mýval brzy spát? se vaše děti dozví plno zajímavostí o světě zvířat. A možná že i vás překvapí, jak vlastně zvířata tráví své dny.

Kde a jak zvířata bydlí? Čistí si zuby? Hrají si spolu a škádlí se – tak jako vy a vaši kamarádi? Seznamte se s více než 50 druhy zvířat a poznejte, jak vypadá jejich den. Možná budete žasnout, v čem všem jsou nám podobná.

 

Chodí mýval brzy spát?

Zvířata a jejich den
Autoři: Svenja Ernsten, Tobias Pahlke
Přeložila: Lenka Pučalíková

Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Formát: 230×230 mm
ISBN: 978-80-88316-73-2
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Chodí mýval brzy spát? vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Chodi myval brzy spat

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Tobias Pahlke a Svenja Ernsten

Autor Svenja Ernsten a ilustrátor Tobias Pahlke už několikrát spojili síly a vytvořili naučné knihy pro děti, jako jsou např. Musí si lvi stříhat hřívu? či Copak ze mě bude?.

 

Doporučujeme

Nakladatelství Kazda vydalo řadu hezkých knížek pro děti a mládež, např. Jak zvířátka chodí spátSlyšíš, jak mluví stromy?Kdopak to tu běžel? nebo Velká cesta aneb jak se z nás díky slepici stali ochránci klimatu.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChodí mýval brzy spát?
Zvířata a jejich den

Ernsten, Svenja - Pahlke, Tobias

Kazda, 2020

Napsat komentář