Leporelo se zvířátky na dobrou noc

Jak zviratka chodi spat_uvodni
Nakladatelství Kazda vydalo malebné leporelo pro naše nejmenší, které jim prostřednictvím rýmů, říkadel a pěkných ilustrací zpříjemní okamžiky před spaním.

Leporelo pro děti ve věku od 18 měsíců. Jak si dávají dobrou noc lvi, myši, opičky, sovy, kočky, ježci a my lidé? Roztomilé verše, rýmy a říkání pro příjemné chvíle před usnutím.

 

Jak zvířátka chodí spát

Autorky: Marina Rachner, Anne-Kristin zur Brügge
Přeložila: Magdalena Havlová

Počet stran: 12
Vazba: vázaná
Formát: 170×170 mm
ISBN: 978-80-88316-37-4
Doporučená cena: 169 Kč

Knihu Jak zvířátka chodí spát vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Jak zviratka chodi spat

Prohlédněte si zvětšenou ukázku.

 

Doporučujeme

Přečtěte si další z knih pro děti a mládež nakladatelství Kazda, např. Slyšíš, jak mluví stromy?, Velká cesta aneb jak se z nás díky slepici stali ochránci klimatu nebo Kdopak to tu běžel?. Kazda však nevydává pouze dětskou literaturu, ale i spoustu dalších zajímavých knih, třeba Louka, Mají chobotnice duši?, Srdce včely má pět komor, Couchsurfing v Íránu, Můj první les, knihy ze série Zkuste to doma sami – Kuchyně, Péče o tělo a vlasy a další.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak zvířátka chodí spát

Rachner, Marina

Kazda, 2019

Napsat komentář