Získejte zábavnou knihu s magnetkami dle výběru

knizky-s-magnetkami-perex
Přečtěte si s dětmi některý z krátkých příběhů a spoluvytvářejte jeho děj s pomocí magnetek. Užijete si přitom plno zábavy a můžete si zkusit vymyslet i vlastní vyprávění. Je už jen na vás, zda se vydáte na nádraží, mezi bagry a nebo na stavbu.

Vláčky

Húúú, húúú – pozor, přijíždí vlak! V přístavu, na vlakovém nádraží, na stavbě a po náročném dni v depu – tam všude najdeme lokomotivy a vagony pro osobní nebo nákladní přepravu. Tam všude nám vláčky pomáhají. Na každé stránce téhle knížky objeví děti kratičký příběh, který mohou spoluvytvářet pomocí magnetek. A až si do sytosti vyhrají, mohou všechny vozy zase „zaparkovat“ zpátky do úložného boxu, kde budou připraveny na další skvělou zábavu.

Autor: Paul Dronsfield

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Sally Hopgoodová
Počet stran: 8
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-88344-22-3

Přečtěte si o knize Vláčky více a prohlédněte si také několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

 

Bagry

Bagry jsou vždy připraveny pomáhat – stavět a opravovat. V lomu, na dálnici, na stavbě, ale třeba taky na pláži – tam všude najdeme nejrůznější stavební stroje. Tam všude nám pomáhají. Na každé stránce téhle knížky objeví děti kratičký příběh, který mohou spoluvytvářet pomocí magnetek. A až si do sytosti vyhrají, mohou všechny stroje zase „zaparkovat“ zpátky do úložného boxu, kde budou připraveny na další skvělou zábavu.

Autor: Paul Dronsfield

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Sally Hopgoodová
Počet stran: 8
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-88344-24-7

Přečtěte si více o knize Bagry a nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

 

Stavba

Na staveništi je pořád rušno – co se tam asi bude dít dnes? Jeřáb, míchačka, sklápěč, nejrůznější nářadí, ale třeba taky ochranná helma – to všechno je na stavbě potřeba. A těch dělníků a řemeslníků různých profesí! Na každé stránce téhle knížky objeví děti kratičký příběh, který mohou spoluvytvářet pomocí magnetek. A až si do sytosti vyhrají, mohou všechny magnetky zase pěkně uklidit zpátky do úložného boxu, kde budou připraveny na další skvělou zábavu.

Autor: Paul Dronsfield

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s. v edici Ella&Max
Ilustrace: Sally Hopgoodová
Počet stran: 8
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-88344-26-1

Přečtěte si více o knize Stavba a nezapomeňte ani na ukázkové strany: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Všechny knihy do soutěže věnovala značka Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s.

Značku Ella & Max společně založili tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe. Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol. Současně s tím, jak rostou Ella s Maxem, roste i jejich produkce a záběr. Od chytrých leporel přes vizuálně krásné samolepkové knížky až po tituly plné inspirativních příběhů – všechny knihy slibují nejen dobrou zábavu, ale i něco navíc.

 

Vyhrajte knihu s magnetkami dle vlastního výběru

Malé děti je někdy těžké u knížky udržet a pokud je to váš případ, jistě oceníte hravé příběhy, které si s vašimi ratolestmi můžete nejen přečíst, ale také dotvořit nebo zahrát s pomocí přiložených magnetek – díky velkému formátu knihy na to budete mít dostatek prostoru. Můžete si navíc sami vybrat, kam vás vyprávění zavede. Podíváte se, jak to chodí na železnici? Nebo se spíš vydáte prozkoumat různé druhy bagrů a co který z nich umí? A jestli máte doma malého kutila, který rád staví hrady z písku, určitě ho potěšíte malou procházkou po skutečném staveništi. Uvidíte, že ke čtení této knížky své potomky určitě nebudete muset přemlouvat.

Ve spolupráci se značkou Ella&Max patřící pod nakladatelství PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát jednu z knih dle vlastního výběru. Výherci si zvolí libovolný z titulů Vláčky, Bagry a Stavba. Stačí, když u soutěžní otázky zvolíte jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihy s magnetkami
probíhá od 6. do 19. srpna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy s magnetkami dle vlastního výběru

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVláčky – Knížka s magnetkami
Čteme a hrajeme si s magnetkami

Dronsfield, Paul

EllaaMax, 2020

zobrazit info o knizeBagry – Knížka s magnetkami
Čteme a hrajeme si s magnetkami

Dronsfield, Paul

EllaaMax, 2020

zobrazit info o knizeStavba – Knížka s magnetkami
Čteme a hrajeme si s magnetkami

Dronsfield, Paul

EllaaMax, 2020

Napsat komentář