Získejte hravou knihu o nenasytném žralokovi

co-sezral-zralok-perex
Snad všechny děti mají rády obrázkové příběhy. A ty, které navíc obsahují i řadu zábavných úkolů, říkanek a písniček, je spolehlivě nadchnou ještě víc. Jako ten o žralokovi, který kdysi býval postrachem moří, ale jeho nenasytnost ho dohnala.

Žralok, který snědl, na co přišel

Kdysi býval postrach moří, teď však celý jenom hoří, má to jedné příčiny, a to jeho svačiny…

Co sežral žralok je vtipná a hravá multimediální kniha s důležitým poselstvím. Tvoří ji humorný příběh o nenasytné parybě plný říkanek, písniček, nápaditých ilustrací v komiksovém stylu a hlavně poutavých informací doplněných o zajímavé úkoly a tipy. Písničky jsou nejen ve formě notového zápisu s akordy, ale mají vlastní QR kódy, díky kterým si můžete jejich nahrávky pustit z internetu.

Všem dětem předškolního a mladšího školního věku kromě zábavy osvětlí, jak zacházet s odpady a ještě lépe – jak a proč jim předcházet.

 

Co sežral žralok

Autorka: Ludmila Bakonyi Selingerová

Vydalo: nakladatelství Jota
Ilustrace: Alessandro Ceccarelli
Počet stran: 120
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2020
ISBN: 978-80-7565-716-9

Přečtěte si více o knize Co sežral žralok, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si také prolistovat ukázku.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorce

ludmila-bakonyi-selingerovaLudmila Bakonyi Selingerová je autorka, maminka, učitelka a divadelnice. Napsala dětské knihy V trávníku, V korunách stromů a Pod vodní hladinou (Grada 2014), Drabčíkova pouť (Dybbuk 2017) a O nebi a zemi aneb Meteorologické pohádky (Pointa 2019). Se souborem Divadlo Pampeliška koncipuje představení a programy na podporu dětské čtenářské gramotnosti. Autorsky se podílí na dobročinných projektech a její pohádky byly odvysílány na stanici Rádio Junior Českého rozhlasu a v pořadu Malovaná čítanka na ČT :D.
(Zdroj informací a fotografi: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Co sežral žralok

Hravá a interaktivní kniha dětské spisovatelky, učitelky a divadelnice Ludmily Bakonyi Selingerové v sobě skrývá nejen zábavný příběh a mnoho pestrobarevných ilustrací, ale také dětem nenápadně vštěpuje důležité poselství o vytváření a zacházení s odpady. Tak neváhejte a začtěte se do příběhu plného říkanek a písniček, které si můžete buď sami zahrát, nebo si je s pomocí QR kódu přehrát. Uvidíte, že se při čtení pobaví nejen vaše ratolesti, ale i vy. Kniha je určená dětem od 4 let.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Co sežral žralok vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Co sežral žralok
probíhá od 30. června do 11. července 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Co sežral žralok

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCo sežral žralok

Selingerová, Ludmila Bakonyi

Jota, 2020

Získejte hravou knihu o nenasytném žralokovi - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Hanule12 napsal:

    Děkuji moc, knížka je krásná a rychlost doručení neuvěřitelná:)

Napsat komentář