Zahrajte si o rady, jak mít krásný vztah s vašimi dětmi

kez-by-to-nasi-cetli-perex
Chcete si se svými dětmi vytvořit opravdu pevné a přátelské pouto a vyvarovat se chyb, které by váš vztah mohly pokazit? Zkušená psychoterapeutka Philippa Perryová vám ve své publikaci poradí, jak na to.

Jak být tím nejlepším rodičem

Kéž by to naši četli – kniha, která nehodnotí, nýbrž moudře radí – je přesně to, co si každý rodič chce přečíst, a každé dítě chce, aby už to udělali. Je to kniha o tom, jaké vztahy máme se svými dětmi, co stojí v cestě dobré komunikaci a co ji může zlepšit. Protože nejdůležitější vztah je mezi rodiči a dětmi. Přesto se může pokazit a může být velmi těžké ho znovu vytvořit.

Téměř každý rodič miluje své dítě, ale díky svěžím, moudrým a rozumným radám a krokům z této knihy také zjistíte, jak jste mezi sebou navzájem propojeni.

 

Kéž by to naši četli

Autorka: Philippa Perryová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Eva Slámová
Počet stran: 272
Vazba: brožovaná
Vydáno: 2/2020
ISBN: 978-80-7565-626-1

Přečtěte si více o knize Kéž by to naši četli, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout si několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Philippa Perryová je britská psychoterapeutka věnující se psychoterapii již více než dvacet let. Je také autorkou tří populárně naučných knih – kromě bestselleru Kéž by to naši četli napsala knihu How to stay sane, kterou časopis Economist označil za knihu roku, a grafický, populárně naučný titul Couch Fiction. Pravidelně také přispívá do různých odborných i širší veřejnosti určených časopisů a moderovala také několik vysílání The Culture Show na BBC Two. Je vdaná za umělce Graysona Perryho, se kterým má dceru, a společně žijí v Londýně.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Kéž by to naši četli

Mít se svými dětmi krásný a láskyplný vztah je skutečně důležité jak pro vás, tak pro ně, ale také je velmi snadné udělat něco, čím si ho pokazíte, a znovu jej vybudovat může být opravdu těžké. Kniha Philippy Perryové vám pomůže se takových chyb vyvarovat a pochopit, jak důležitá je komunikace a vzájemné sdílení a projevování citů..

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kéž by to naši četli vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kéž by to naši četli
probíhá od 17. do 23. května 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 publikace Kéž by to naši četli

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKéž by to naši četli
Kniha pro každého rodiče

Perryová, Philippa

Jota, 2020

Napsat komentář